Скъпи наследници еп. 96, 97, 98, 99, 100 по bTV и онлайн – 28, 29, 30, 31.05., 01.06.2018

Неда крие голяма тайна, а Бели Вит е разтърсен от земетресение навръх Великден – тази седмица в „Скъпи наследници“

Хитовият сериал излиза в лятна ваканция и се завръща наесен с интригуващи развръзки

Отношенията на Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин) са обтегнати след решението й да продаде семейните си имоти на Георги (Михаил Билалов). Тя обаче ще се изправи пред ново лично предизвикателство, тъй като в Бели Вит пристига братовчедка й Нушка (Нели Топалова). Въпреки че двете са били близки като деца, това е първата им среща след 30-годишна раздяла. Появата на Нушка ще донесе не малко смут, а самата тя ще се окаже в основата на една шокираща и дълго пазена тайна. Какво крият двете с Неда – гледайте във финалните епизоди на „Скъпи наследници“.

Освен Неда, Иван (Вальо Танев) също няма да остане безразличен към появата на гостенката. Косьо пък е твърдо решен да го убеди, че тя е много по-подходяща за негова партньорка от Снежи (Искра Донова) и ще направи всичко възможно, за да ги сближи. Ще се увенчаят ли намеренията му с успех?

Първоначалният ентусиазъм на жителите на Бели Вит да продават земите си вече не е на дневен ред и Георги все по-трудно се сдобива с нови имоти. Дясната му ръка Калин (Иво Аръков) предлага начин, чрез който да спечелят отново симпатиите на местното население – като изградят камбанария за параклиса. Ударите й за първи път ще се чуят навръх Великден, но големият празник ще бъде разтърсен от земетресение. Какво ще се случи – гледайте всеки делничен ден, от 18:00 часа, по bTV.

Славата, с която се е сдобил Чочо (Юлиян Петров), променя него и живота му, и то не към добро. Той ежедневно злоупотребява с алкохол и опиати, което плаши най-близките му. Поредните изцепки ще ядосат гаджето му Поли Генова и ще му докарат шамар от Поля (Рая Пеева). На откриването на руската баня на Ленин (Филип Аврамов) радиоводещият ще се сблъска и с полицай Колев (Китодар Тодоров), който няма да се смили над него и ще го вкара в местния арест.

Венета (Ивана Папазова) се завръща у дома след лечението си в болницата, само за да научи за саможертвата, която е направила Катя (Даяна Ханджиева) заради нейното здраве. От кого ще разбере и как ще реагира – гледайте в „Скъпи наследници“.

Членовете на фамилията Дочеви се чудят какво да правят с подарената им от бай Дочо земя. Георги пристига с предложение, но дали те ще се съгласят на поставените им условия? Бизнесменът няма да скрие яростта си, след като разбере, че Цветан (Веселин Калановски) е упоил Милица (Койна Русева). Самата тя пък ще изпадне в шок, след като научи тайната на Станислав (Петко Венелинов) – че е виновен за катастрофа и е блъснал човек на пътя.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Ленин открива руска баня в Бели Вит, а Косьо се опитва да сватоса Иван и Нушка – в „Скъпи наследници“, 29 май

Ленин (Филип Аврамов) най-накрая осъществява мечтата си да си направи руска баня в Бели Вит. Той дори обмисля да организира специално откриване, на което да почерпи най-близките си приятели. Надява се, че и Косьо (Георги Кадурин) ще го уважи, макар да продължава да му е сърдит, че си е продал земята. Ще направи ли Косьо все пак компромис и кой ще се заеме със задачата да го убеди да дойде – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно се налага Нушка (Нели Топалова) да се изнесе за известно време от дома на Косьо и Неда (Виктория Колева). Косьо веднага се заема със задачата да й намери място, където да отседне и предлага на Иван (Вальо Танев) да я приюти в тях. Иван обаче не смята това за редно, още повече, че едва ли ще се понрави и на Снежи (Искра Донова). Как ще реагира тя и ще се настани ли нов гост в дома на Иван – от 18:00 часа, по bTV.

Поведението на Чочо (Юлиян Петров) все повече притеснява Поля (Рая Пеева). Тя дори ще потърси помощ от най-близките му приятели, но дали очакванията й към тях ще се оправдаят и как ще приемат твърденията й, че той има проблем?

Румен (Любо Ковачев) и Венета (Ивана Папазова) провеждат откровен разговор, който е първият след скандалната му раздяла с Катя (Даяна Ханджиева). Ще приеме ли извиненията му домакинята и ще му прости ли? А как ще премине срещата на лекаря с бившата му годеница – разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.

Георги пристъпва към осъществяването на плана си да спечели доверието на селяните. За тази цел, заедно с помощта на Цветан, организира тържествена първа копка. В плана му съществена роля ще има и Поля. Каква ще е тя – в „Скъпи наследници“, 29 май, от 18:00 ч. по bTV.

Арестуват Чочо, а Венета научава тайната на Катя – в „Скъпи наследници“, 30 май

Действията на Чочо (Юлиян Петров) будят не само притеснение, но и го вкарват в сериозни проблеми. Неадекватното поведение, което демонстрира при откриването на руската баня на Ленин (Филип Аврамов), завършва със скандал и с ареста му. Той се обръща с молба към Любо (Дарин Ангелов) да му помогне, но дали бившият полицай ще се отзове – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“. Гаджето на Чочо -Поли Генова също за пореден път ще остане разочарована от поведението му. И интервюто с Петя Дикова в Cool…T ще се окаже само началото на серия от сериозни издънки.

Иван (Вальо Танев) бързо свиква с присъствието на Нушка (Нели Топалова) в дома си. Домакинските й умения често го връщат към спомените за собствената му съпруга. Дали пък гостенката няма да измести любимата Снежи (Искра Донова) от сърцето му?

След поредния скандал с баща си, Чочо признава пред Георги (Михаил Билалов), че кметският наместник е упоил Милица (Койна Русева). Бизнесменът няма да скрие яростта си, но дали молбата на Станислав (Петко Венелинов) баща му да не прави необмислени неща, ще го накара да се успокои – разберете от 18:00 часа, по bTV.

Венета (Ивана Папазова) най-накрая се завръща в Бели Вит. След като се е възползвала от „специалните билки“ на Ленин, тя научава тайната, която дъщеря й е скрила от нея. Междувременно Марин (Димитър Баненкин) е раздвоен между желанието си да започне отново да работи и да композира и нуждата да се грижи за жена си. Какво ще го посъветва Снежи?

Неда се е съсредоточила върху плана си да направи оранжерия за екзотични растения, от които да произвежда домашна козметика. Дали ще срещне подкрепа от съпруга си или от напълно неочакван съюзник?

Венета търси обяснения за аборта на Катя – в „Скъпи наследници“, 31 май

След като Снежи (Искра Донова) без да иска разкрива пред Венета (Ивана Папазова), че Катя (Даяна Ханджиева) е направила аборт, домакинята се досеща, че причината е желанието на дъщеря й да я спаси. Тя търси обяснение както от мъжа си, така и от лекарката. Какво ще й кажат те и ще успеят ли да я успокоят – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Катя е бясна, че в желанието си да помогне на Бели Вит, Борис (Орлин Павлов) застрашава собственото си здраве. Поредната му проява дори го заплашва да не проходи отново. Ще послуша ли спортистът съветите на приятелката си – от 18:00 часа, по bTV.

Отношенията между Косьо (Георги Кадурин) и Неда (Виктория Колева) са все така обтегнати. Решението на Неда да започне съвместен бизнес с Милица (Койна Русева) и Ани (Лорина Камбурова) пък става повод за поредния голям скандал между двамата. Но той има и други грижи – бракониери отново убиват горските животни. Това ще даде повод на Косьо да обясни на малкия Крум баланса в екосистемата, а по-късно да се съюзи с полицая Чавдар срещу най-големия си враг – Цвъ.

Докато Иван (Вальо Танев) се бори с все по-големите си симпатии към Нушка (Нели Топалова), Чочо (Юлиян Петров) изяжда няколко шамара, заради злостните коментари, които отправя към Поля (Рая Пеева).

Първият опит на Диди (София Бобчева) като професионален фризьор няма да мине така гладко, както на нея й се иска. Как новият й шеф ще успее да я успокои – разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.

Земетресение разтърсва Бели Вит навръх Великден, Неда с шокираща семейна тайна – в „Скъпи наследници“, 1 юни

Жителите на Бели Вит са в трескава подготовка за Великден. Докато Марин (Димитър Баненкин) помага на жена си в месенето на козунаците, Георги (Михаил Билалов) се подготвя за откриването на новата камбанария, която строи към за параклиса на селото. Той дори успява да убеди баба Злата (Цветана Манева) да се присъедини към събитието. Навечерието на Великден обаче няма да мине спокойно и Бели Вит ще бъде разтърсен от голямо заметресение.

Сближаването на Калин (Иво Аръков) и Ани (Лорина Камбурова) не се харесва на Милица (Койна Русева). След като с Борис (Орлин Павлов) се договарят да работят заедно, бизнес дамата го предупреждава, че може да се сблъска с удар под кръста заради новата тръпка на Ани. Как ще реагира на това спортистът – гледайте в епизод 100 на „Скъпи наследници“.

Поведението на Чочо (Юлиян Петров) вбесява Поля (Рая Пеева) и тя решава да приеме предложението на Георги двамата да работят заедно. Междувременно Катя (Даяна Ханджиева) е бясна, че Борис и Любо (Дарин Ангелов) продължават да неглижират проблемите на Чочо.

Докато Косьо (Георги Кадурин) се опитва да убеди Иван (Вальо Танев) да оглави селския клуб на пенсионера, за да отмъстят на Цвъ, той все повече намира прилики между Нушка (Нели Топалова) и покойната си съпруга. Възхищението му няма да остане незабелязано от Снежи (Искра Донова).

Крум ще поиска от Станислав да му върне обещаната услуга за разкриването на тайния код. Малкият е сериозно притеснен от отношенията на Рая и Марта към него, а столичният плейбой ще му даде ценни житейски напътствия. Дали ще проработят? Междувременно Чавдар се опитва да разкрие измамата на кметския наместник, но и да изкопчи важна информация от склеротичната баба Нинка.

Най-накрая сдържаното поведение на Неда (Виктория Колева) по отношение на първата й братовчедка ще намери своето обяснение. Двете крият голяма тайна, която не трябва да бъде разкривана. Каква е тя – разберете от 100-ия епизод на „Скъпи наследници“, преди сериалът да излезе в лятна почивка.