Скъпи наследници от bTV и онлайн – еп. 2, 3, 4, 5 от 16, 17, 18, 19.01.2018

17 януари, сряда – Разбити мечти, задкулисни игри и тайна любовна връзка

В трети епизод на драмеди сериала „Скъпи наследници“ по bTV зрителите ще разберат причините за три разбити женски мечти – предопределение от съдбата или резултат от нечии задкулисни игри?

Милица (в ролята Койна Русева) щe си спомни как навремето е била изгонена от родния си дом „като куче“, а така жадуваните от нея пари са преминали в чужди ръце. Тежките й обвинения на погребението на баща й пък за малко не стават причина да отнесе няколко шамара от племенника си Васил (в ролята Антоний Аргиров).

Съветите на бай Дочо ще се окажат в основата и на житейската съдба на плахата домакиня Венета (в ролята Ивана Папазова). Трябва ли жената да живее живота на мъжа си и кога един мъж се чувства като скъсан чорап – в следващия епизод на „Скъпи наследници“, по bTV.

Въпреки че „мрази селото“, пресметливият лекар Румен (в ролята Любо Ковачев) е готов на всичко, за да получи приятелката му наследството си. Той ще стигне до крайности и ще измисли пъклен план, за да я върне обратно в Бели Вит. Ще се увенчаят ли намеренията му с успех и каква шокираща новина ще научи Катя (в ролята Даяна Ханджиева), гледайте в сряда, от 18:00 часа.

„Никой не може да избяга от съдбата си“, казва баба Злата (в ролята Цветана Манева) на младата лекарка. Как бай Дочо проговаря от отвъдното на внучката си и защо отказът й да се грижи за него ще разочароват мистериозната съседка?

Междувременно никой в Бели Вит не е наясно с тайната връзка между кръчмарката Снежи (в ролята Искра Донова) и вдовеца Иван (в ролята Вальо Танев). Поредната им нощна среща няма да премине само в любовни емоции и нежни масажи, но и в поставяне на ултиматум за „пълно разсекретяване“ пред селото на отношенията им.

Мистерията от завръщането на семейство Дочеви буди все по-голям интерес сред местните жители. Адвокат Перпелиева (в ролята Надя Иванова) е подложена на разпит от Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танов). Кметският намесник Цветан (в ролята Веселин Калановски) пък ще стигне по-далече в желанието си да разбере каква тайна се крие в завещанието на бай Дочо. Ще успее ли подкупът му да накара юристката да проговори?

Бутилка с „Послания до бъдещото ми аз“ ще върнат Катя в миналото. Какъв е мъжът, за когото е искала да се омъжи, и защо отношенията й с Борис (в ролята Орлин Павлов) ще предизвикат ревността на Румен, който определя красивия спортист за „голямо дърво“ – всичко това в третия епизод на „Скъпи наследници“.

Епизод 4 – Какво са намислили Косьо и Ваньо, кой зарадва Цветан и защо Милица е толкова доволна? Виж видео анонс.

Койна Русева се появява полугола в село Бели Вит – в „Скъпи наследници“, в петък, 19 януари, от 18:00 ч., по bTV

Оказва се, че зад привидната хладна същност на префърцунената бизнесдама Милица Дочева (в ролята Койна Русева), се крие една наранена и разочарована жена. В откровен среднощен разговор с Катя (в ролята Даяна Ханджиева), леля й разказва за предателството, на което е станала жертва от страна на бившия си съпруг. Как го е превърнала в преуспяващ предприемач и защо се възхищава на племенницата си – ще видите утре, от 18:00 часа, по bTV.

Вече трайно установила се в Бели Вит, Катя се сблъсква с шока за всеки човек, който е бил част от бурното градско ежедневие – скуката от битието в малкото село. Младата лекарка търси компанията на общителната си и самонадеяна приятелка Поля (в ролята Рая Пеева), и я моли да я посети.

Разкрили вече, че има опция да наследят милионите на бай Дочо, Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) са твърдо решени да принудят фамилията Дочеви да напуснат селото. Най-неочаквано те се обединяват с най-големия си враг – кметския наместник Цветан (в ролята Веселин Калановски). Как пресметливият бизнесмен успява да ги убеди, че той е единственият, който може да им помогне във войната с градското семейство, и защо името му предизвиква ревността на двамата му съселяни – в поредния епизод на сериала „Скъпи наследници“.

Решили да не губят време, Косьо и Иван задействат първа стъпка във войната с Дочеви. Един протест пред дома на завърналата се фамилия, с който да се обърка противника, буквално ще хване полугола наперената Милица.

Докато се опитва да вземе своя дял от парите на покойния си баща, на Марин (в ролята Димитър Бененкин) му се налага да се бори и за спасяването на собственото си семейство. Хрисимата му съпруга Венета (в ролята Ивана Папазова) за първи път отказва да му се подчини и без да му каже и дума, заминава за София. Готов ли е Марин на условията, които ще му бъдат поставени, или отново ще се опита да наложи своите принципи и желания?

Получила покана от Борис (в ролята Орлин Павлов) да посещава дома му, когато пожелае, Катя научава факт от живота му, който видимо ще я шокира и натъжи. Пламва ли забранена любов в Бели Вит – в петък, от 18:00 ч., в пети епизод на „Скъпи наследници“.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук