Скъпи наследници от bTV / онлайн – еп. 51, 52, 53, 54, 55 от 26, 27, 28, 29, 30.03.2018

Животът на Венета се преобръща, бивши двойки си дават втори шанс, а сноуборд звездата Радослав Янков пристига в Бели Вит по време на големите празници – в „Скъпи наследници“ от 26 до 30 март

Само в рамките на няколко дни животът на Венета (Ивана Папазова) се преобръща. Румен (Любо Ковачев) пристига в Бели Вит с лоша новина – домакинята е болна от остра левкемия и е нужно незабавно лечение. Той й е уредил среща с най-добрия специалист, но тя не е убедена как да постъпи.

Междувременно Венета става част от селското сдружение на Бели Вит, където се заема със задачата да организира игрите за 300-годишнината на селото. Сред участниците е и Румен, който за учудване на всички се представя много добре. Това не остава незабелязано и от Катя (Даяна Ханджиева), която в емоционален момент го целува. Ново начало ли е това за двойката – гледайте тази седмица в „Скъпи наследници“.

След като си прощават един на друг, Ани (Лорина Камбурова) и Борис (Орлин Павлов) дават втори шанс на връзката си. Защитната й реакция към Марин (Димитър Баненкин) пък преобръща отношенията им. Има ли шанс за взаимна прошка – всеки делничен ден от 18:00 часа, по bTV.

След като е пребит от мутри, Васко (Антоний Аргиров) е оставен на грижите на баба Злата (Цветана Манева). С това обаче не свършват проблемите му. Христина (Милена Аврамова) пристига в Бели Вит, за да му постави ултиматум, че ако продължава така, ще му вземе Рая (Леа Чапкънова). Диди (София Бобчева) пък вече го смята за свое гадже и дори започва да говори за общо семейство със счетоводителя. Междувременно Рая става свидетел на интимен момент между магазинерката и баща си и това я провокира да вземе решението и да избяга.

След раздялата със Зорица (Стефания Кочева), Станислав (Петко Венелинов) отново се впуска в разгулен живот. Пиянството му води до две признания – пред Любо (Дарин Ангелов), че сестра му спи с Васил, и пред Ани, че Любо е влюбен в нея. Как ще реагират на новините – гледайте в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

В разгара на празниците за юбилея на Бели Вит, където ще има състезания по стрелба с лък, гонене на намазано с олио прасе, надпиване с ракия, търг за мъже и конкурс „Мис Бели Вит“, в селото пристига най-добрият български състезател по сноуборд Радослав Янков. Звездата от „Гласът на България“ Александър Христозов пък ще стане баща на близнаци, лично изродени от лекарската двойка Румен и Катя.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Смъртоносна диагноза преобръща живота на Венета, Ани и Борис дават втори шанс на любовта си, а Васко разочарова близките си – в „Скъпи наследници“ на 26 март

Румен (Любо Ковачев) пристига в Бели Вит с лоша новина за Венета (Ивана Папазова) – болна е от остра левкемия и трябва незабавно да започне лечение. Новината шокира домакинята, но отговорът й дали ще се срещне с най-добрия специалист в областта, се бави.

Междувременно планът им със Снежи (Искра Донова) да я предложат за нов член на селското сдружение влиза в сила. Опитите на Косьо (Георги Кадурин) да не я допусне в групата, удрят на камък заради Иван (Вальо Танев). Венета дава и първото си предложение – план за празненствата по случай 300-годишния юбилей на Бели Вит. С какви идеи впечатлява членовете на сдружението – в новия епизод на „Скъпи насленици“.

Намерението на жена му да работи със Снежи, вбесява Марин (Димитър Баненкин) и той решава да се изнесе от семейния дом.

Докато Станислав (Петко Венелинов) отново се отдава на разгулен живот, след раздялата си със Зорица (Стефания Кочева), Васко (Антоний Аргиров) успява да разочарова всички от семейството си. Катя е бясна, че братовчед й е проиграл парите, които му е дала, а Рая – че баща й и всички от фамилията я лъжат за случващото се с него. Кое ще предизвика сълзите на Васко – гледайте от 18:00 часа, по bTV.

Ани (Лорина Камбурова) и Борис (Орлин Павлов) се будят с целувка. По молба на момичето двамата се съгласяват засега да запазят в тайна връзката си.

Диди (София Бобчева) отново следва напътствията на поредната анонимна бележка, която получава. Пътят я води в дома на баба Злата (Цветана Манева). Кой я очаква там – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Паника в Бели Вит заради изчезнали деца, Венета с първи провал, а Ленин се оказва голям спортен талант – в „Скъпи наследници“ на 27 март

Рая (Леа Чапкънова) и Крум (Константин Гергинов) стават свидетели на интимен момент между Диана (София Бобчева) и Васил (Антоний Аргиров). Това вбесява момиченцето и двамата с новия й приятел решават, че ще избягат. Липсата им създава паника сред близките им и Катя (Даяна Ханджиева), Румен (Любо Ковачев) и Борис (Орлин Павлов) тръгват да ги търсят. Ще се увенчаят ли опитите им с успех – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Милица (Койна Русева) е твърдо решена да разбере дали Васко се е върнал навреме или е първият от фамилията, който ще изгуби възможността да се бори за наследството. В разследването й се включва Косьо (Георги Кадурин), който й показва записите на камерите. Ще ги зарадва ли видяното – от 18:00 часа, по bTV.

Първият ангажимент на Венета (Ивана Папазова), свързан с юбилея на Бели Вит, започва с провал. Това разстройва домакинята, но бързо получава подкрепа от дъщеря си.

Въпреки че стана жертва на жесток бой от страна на Любо (Дарин Ангелов), Станислав (Петко Венелинов) го кани да пийнат по едно. Дали срещата им отново ще приключи фатално за нахакания столичанин – разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.

Странният Ленин (Филип Аврамов) пък разкрива поредния си талант. Той се оказва спец в играта на голф.

Христина с ултиматум към Васил, Станислав предизвиква Любо, а в селото се провежда „Мис Бели Вит“ – в „Скъпи наследници“ на 28 март

Васил (Антоний Аргиров) получава ултиматум от жена си, че ако продължава така, ще се разведе с него и ще му вземе Рая (Леа Чапкънова). Диди (София Бобчева) пък го вкарва в още по-неудобно положение, когато започва да се държи с него като с гадже и дори започва да му говори за създаване на общо семейство. Как ще реагира счетоводителят – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Христина (Милена Аврамова) казва на Рая, че няма да я вземе със себе си в София, защото не може да й гарантира безопасността й. Майката решава и да сподели с дъщеря си цялата истина за баща й.

Румен (Любо Ковачев) поставя ултиматум на Венета (Ивана Папазова), че иска или не, ще трябва да го придружи до София, за да я види онколог.

В Бели Вит се провежда и конкурс за красота. Появата на Венета предизвиква множество коментари сред мъжете в кръчмата, което вбесява Марин (Димитър Баненкин). Боят между него и селяните се разминава, благодарение на Ани (Лорина Камбурова). Как ще се приемат действията й – от 18:00 часа, по bTV.

Ани признава на Катя (Даяна Ханджиева), че с Борис (Орлин Павлов) отново са се събрали, но все още искат всичко да остане в тайна. Станислав пък ще разбере, че Любо (Дарин Ангелов) е влюбен в Ани, и ще го вбеси с разкритието, че Диди има връзка с Васил.

Венета се изправя пред трудно решение, Марин и Ани се сближават, а най-добрият ни сноубордист Радослав Янков идва в разгара на игрите в Бели Вит – в „Скъпи наследници“ на 29 март

Румен (Любо Ковачев) най-накрая успява да закара Венета (Ивана Папазова) при онколог. Той й разкрива шокиращата новина, че болестта й е в напреднал стадий и е нужно незабавно лечение. Освен това трябва и трансплантация на костен мозък. Това изправя домакинята пред трудно решение – дали и кога да сподели на семейството си.

Докато Венета е в София, Марин (Димитър Баненкин) все повече обмисля последния жест, който Ани (Лорина Камбурова) прави за него. Това го провокира да се срещне със Снежи (Искра Донова) и искрено да я помоли за прошка.

Спомените му пък го връщат към благотворителния пазар, когато Милица (Койна Русева) чупи две от чашите на Ани. След като ги е прибрал, бизнесменът решава да ги залепи. Това не остава незабелязано от Ани, а следващата стъпка от сближаването на баща и дъщеря се случва на любимото им пиано.

Разбрал за връзката на Диди (София Бобчева) с Васко (Антоний Аргиров), Любо (Дарин Ангелов) е бесен и иска обяснение от сестра си. Счетоводителят пък се разминава с нов побой благодарение на баба Злата (Цветана Манева).

Междувременно в Бели Вит пристига поредният известен приятел на Борис (Орлин Павлов) – най-добрият ни сноубордист Радослав Янков. Появата му е в разгара на игрите в Бели Вит, където участниците се надпреварват в състезания по гонене на прасе, омазано в олио, дърпане на въже, игра на табла, голф, и женско надпиване с ракия.

Любовни признания и търг за мъже в Бели Вит – в „Скъпи наследници“ на 30 март

Ани (Лорина Камбурова) и Борис (Орлин Павлов) решават, че е време да разкрият, че отново са заедно. Първият, който разбира това, е Любо (Дарин Ангелов). Радостта му обаче е само привидна. Намеците на Чочо (Юлиян Петров) пък го провокират да му признае за връзката на Диди (София Бобчева) и Васил (Антоний Аргиров).

Румен (Любо Ковачев) изненадащо се оказва първенецът на състезанията, а наградата му е изключително впечатляваща. Новата му същност адски много се харесва на Катя (Даяна Ханджиева) и тя спонтанно решава да го целуне. Това означава ли ново начало – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

В селото се провежда и първият търг за мъже в Бели Вит. Дамите залагат за всеки кандидат, а кметският наместник ще разкрие чрез поезия чувствата си към Милица (Койна Русева). Ще разтопи ли леденото й сърце – от 18:00 часа, по bTV.

Станислав (Петко Венелинов) пък е купен от Ленин (Филип Аврамов), който набързо успява да го напие. Замъгленото му съзнание пък го кара да разкрие пред Ани, че Любо е влюбен в нея.

Докато текат първенствата, в селото се появява мъж, чиято жена ражда в колата. Лекарският тандем Катя и Румен моментално се отзовават и помагат на бял свят да се появят близнаци, носещи вече техните имена. В ролята на емоционалния татко е певецът от новия сезон на „Гласът на България“ Александър Христозов.