Скъпи наследници от bTV / онлайн – еп. 61, 62, 63, 64, 65 от 09, 10, 11, 12, 13.04.2018

Рavell & Venci Venc’ пристигат в Бели Вит, за да помогнат на рокаджиите от „Дивата свиня“

В „Скъпи наследници“ от 9 до 13 април, от 18:00 ч., по bTV

След като дадоха втори шанс на връзката и годежа си, Ани (Лорина Камбурова) и Борис (Орлин Павлов) нямат търпение да разкрият щастието си пред близките. Емоциите им обаче не са споделени от всички, най-вече от роднините им, които са убедени, че двамата млади прибързват с решението си.

Макар че се включи в организацията за годежа, Любо (Дарин Ангелов) също не кипи от ентусиазъм, че момичето, в което е влюбен, съвсем скоро ще се омъжи за друг. Отношенията му с Ани са на приливи и отливи, скандалите все по-чести, като поредният им драматичен диалог ще стане причина Борис да разбере истината за най-добрия си приятел. Как ще се случи това – гледайте тази седмица в „Скъпи наследници“.

Марин (Димитър Баненкин) е обладан от ревност и не спира да подозира Венета (Ивана Папазова) в изневяра. Честите й пътувания до града и един тайнствен телефонен разговор ще предизвикат гнева на бизнесмена и той ще засипе с обидни епитети съпругата си. Един изключително драматичен момент пък ще накара домакинята най-накрая да сподели голямата си тайна. Кой ще чуе шокиращото й признание, че е болна и как ще реагира – всеки делничен ден, от 18:00 часа, по bTV.

Диди (София Бобчева) ще има едновременно поводи за радост, но и за мъка. Желанието й да забременее май е на път да се осъществи. В този момент обаче тя ще получи голямо разочарование – Ани й споделя, че не тя, а сестра й Катя (Даяна Ханджиева) ще бъде нейна кума. Как ще се справи с всичко магазинерката и как ще посрещне новината за браменността й Васил?

Отдал се на поредния пиянски запой, Станислав (Петко Венелинов) причинява инцидент с колата. Докато пътува, той блъска нещо на пътя. Ще се превърне ли Дочевият наследник в убиец? През цялото време майка му Милица (Койна Русева) пък не може да се справи с новината, че бившият й съпруг е забременил младата си любовница. До какви крути мерки ще стигне ледената бизнесдама, за да ги раздели – разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Чочо (Юлиян Петров) и Поля (Рая Пеева) най-накрая провеждат дългоочаквания разговор за това какви са точно взаимоотношенията им. Ще продължават ли да си бъдат просто приятелчета, или са готови да имат сериозна връзка?

Благодарение на тях пък в Бели Вит пристига хип хоп дуото Рavell & Venci Venc’, които бързо се сприятеляват с местните. Водещите на „Гласът на България“ по bTV дори ще дадат уроци по сценично поведение на рок бандата „Дивата свиня“, които упорито репетират за първия си музикален конкурс. Заради групата в Бели Вит ще започнат снимките на видеоклип, който ще стане причина Любо да се види с една от бившите си изгори. Ще предизвика ли появата й ревността на Ани?

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Любо започва разследване на катастрофата, а Марин подозира Венета в нова афера

На 10 април в „Скъпи наследници“ Поля се среща с Рavell & Venci Venc’

Любо (Дарин Ангелов) започва разследване за това кой е шофьорът, блъснал човек на пътя и избягал от местопроизшествието. Съмненията му го водят до Станислав (Петко Венелинов), който упорито отрича да има нещо общо. По идея на свой колега полицай Любо преглежда записите от камерите в селото. Ще разкрие ли виновника – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Венета (Ивана Папазова) получава телефонно обаждане, което събужда нови съмнения в Марин (Димитър Баненкин), че тя продължава да му изневерява, когато е в града. Бизнесменът дори преравя телефона й. Ще разкрие ли тайната й?

Ани (Лорина Камбурова) използва времето преди сватбата, за да помогне на местната банда със заснемането на клипа им. Тя моли Катя (Даяна Ханджиева) да бъде в главната женска роля, партнирайки на Любо. Ще се съгласи ли лекарката и ще признае ли на Ани, че знае за чувствата на полицая – в 18:00 часа, по bTV.

Васко (Антоний Аргиров) кани Диди (София Бобчева) на среща, а Чочо (Юлиян Петров) изяснява отношенията си с Поля (Рая Пеева). Щурата влогърка пък се среща с любимия рап дует Рavell & Venci Venc’, които се съгласяват да гостуват в Бели Вит.

Любо провокира Станислав, а Васко е под женски прицел – на 11 април в „Скъпи наследници“

Рavell & Venci Venc’ пристигат в Бели Вит

Съмненията на Любо (Дарин Ангелов), че Станислав е блъснал човека на пътя се засилват и той започва по всякакъв начин да се опитва да го накара да си признае. Ще се поддаде ли обаче софиянецът на провокациите му – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно в селото пристига фотографката, по която полицаят си пада. Разбрал, че Чочо (Юлиян Петров) и Борис (Орлин Павлов) са я извикали с цел да ги уредят, отново го вбесява. Междувременно Катя (Даяна Ханджиева) най-накрая се съгласява да участва в клипа на селската група и започва с репетициите. Импровизацията й обаче не е това, което Ани (Лорина Камбурова) очаква, и режисьорката се заема да я обучи на по-добра актьорска игра. Борис също се включва, а това води до неочаквани емоции. Ще им се поддат ли двамата – в 18:00 часа, по bTV.

Марин (Димитър Баненкин) е твърдо убеден, че Венета (Ивана Папазова) продължава да му изневерява. Това го провокира да я засипва с обиди. Ще има ли ответна реакция от нейна страна?

Хип-хоп дуото Рavell & Venci Venc’ спазват обещанието си и пристигат в Бели Вит, за да дадат интервю за местното радио. Преди това обаче те ще се насладят на приятна женска компания, с която ще попеят народни песни. Кои са дамите – разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.

Марин не спира да унижава Венета, Цецо се намесва в отношенията им – на 12 април в „Скъпи наследници“

Ани проявява ревност

Унизителното отношение на Марин (Димитър Баненкин) към Венета (Ивана Папазова) продължава. Освен че я засипва с обидни епитети, той дори прави опит да я изгони от семейното легло. В желанието си да я разобличи, бизнесменът включва в плана си и Цветан (Веселин Калановски). Кметският наместник има за задача да ухажва домакинята и да я накара да изневери на мъжа си. Ще се поддаде ли Венета – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Милица (Койна Русева) също получава задача от брат си. Докато се занимава със семейните му проблеми обаче, самата тя има повод да потърси помощ. На Станислав (Петко Веселинов) е заръчано да впусне чара си в действие и да съблазни бременната жена на баща му. Готов ли е за подобно нещо софийският плейбой – разберете в 18:00 часа, по bTV.

Междувременно в Бели Вит тече трескава подготовка за заснемането на клипа на групата „Дивата свиня“. Хип хоп дуото Рavell & Venci Venc’ също дават по едно рамо и учат на сценично поведение колегите си рокаджии. Появата на фотографката, с която Любо (Дарин Ангелов) е преспал, изнервя Ани (Лорина Камбурова), а една професионална забележка от нейна страна получава съответната реакция от момичето.

Ани пък изнервя влюбения в нея полицай с коментара си, че не може да покаже страст в целуването си с Катя (Даяна Ханджиева). Как ще реагира той на тази провокация и защо лекарката отново се оказва в леглото на Румен (Любо Ковачев) – в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Любо признава на Борис, че е влюбен в Ани – на 13 април в „Скъпи наследници“

Венета най-накрая разкрива, че е болна, а Диди е бременна

Снимките на видеото на рок групата „Дивата свиня“ тотално изнервят Любо (Дарин Ангелов), тъй като Ани (Лорина Камбурова) иска от него емоционална целувка с Катя (Даяна Ханджиева). Разправиите му с режисьорката са през целия ден, което изненадва Борис (Орлин Павлов). На поредния му въпрос какво се случва, полицаят не издържа и казва истината – влюбен е в годеницата му. Каква ще е реакцията – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

След поредната доза обиди от страна на Марин (Димитър Баненкин), който нарича Венета (Ивана Папазова) с всевъзможни епитети, тя най-накрая разкрива пред всички дълго пазената си тайна – че е болна от рак. Това ли е обаче единствената причина за признанието й – разберете в 18:00 часа, по bTV.

Макар че първата им среща с Васко (Антоний Аргиров) претърпява истинско фиаско, Диди (София Бобчева) има повод за радост – най-накрая е бременна. Радостта й обаче няма да е задълго, защото магазинерката научава новина, която ще развали този момент.

Селската банда „Дивата свиня“ е на път да се появи на първия си конкурс. Музикантите обаче не са много нахъсани, след като виждат конкуренцията. Ще успеят ли да се вземат в ръце и как ще се представят – в новия епизод на „Скъпи наследници“.