Скъпи наследници по bTV и онлайн – еп. 91, 92, 93, 94, 95 от 21, 22, 23, 24, 25.05.2018


Второ условие от бай Дочо за наследството (21 – 25 май)

След шестмесечен престой в Бели Вит, семейство Дочеви получава второто условие от бай Дочо. Всеки член на фамилията трябва да се включи в подготовката на голяма трапеза, с която да се нагостят съселяните. Кандидат-милионерите ще се върнат в спомените към детството си и към любимите си манджи, които ще трябва да сготвят за 36 часа. Ако съселяните им обаче не харесат храната, то наследството ще отиде в сдружението. Ще се справи ли фамилията с поредното предизвикателство и ще работи ли в екип – гледайте тази седмица в „Скъпи наследници“.

Докато Венета (Ивана Папазова) се лекува в София, Бели Вит се подготвя за протест срещу инвеститорските планове на Георги (Михаил Билалов). Бизнесменът среща сериозен отпор в лицето на Борис (Орлин Павлов), който е твърдо решен да осуети намеренията му да бетонира селото. Двамата се изправят в борба за поредното апетитно парче земя, но кой от двамата ще спечели – гледайте всеки делничен ден от 18:00 часа по bTV.

Чочо (Юлиян Петров) не е особено ентусиазиран, че връзката му с Поли Генова предизвиква огромен медиен интерес. Все пак той се съгласява двамата да гостуват в предаването Cool…T, където да разкажат за връзката си пред водещата Петя Дикова. Не всичко обаче ще мине гладко и приятно за певицата.

Докато Колев (Китодар Тодоров) се е заел със задачата да разкрие подробности за покойния си дядо, а и да прави опити да разобличи Станислав (Петко Венелинов) като основния виновник за катастрофата на пътя, голямата му дъщеря се сближава с баба Злата (Цветана Манева). Тя иска да се учи от мистериозната съседка, а и да разбере какво знае за майка й. Наред с това тя видимо си пада и по Любо (Дарин Ангелов). Има ли обаче шанс връзката им – разберете от епизодите на „Скъпи наследници“.

Диди (София Бобчева) и Ани (Лорина Камбурова) се подготвят за нови професионални поприща. Докато кръчмарката е поканена от Милица (Койна Русева) да работи като дизайнер при нея, то най-добрата й приятелка започва курсове по фризьорство. Неочаквана среща в студиото за красота пък ще стане причина за разкриването на дълго пазена от Милица тайна.

Поредният звезден гост пристига в Бели Вит – комикът Венци Мартинов. Освен че ще разкаже вицове в местното радио, той ще се включи в смехаротерапията на Венета, благодарение на Косьо и Иван.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Косьо и Иван готвят протест, нови съмнения, че бай Дочо е жив, а Венци Мартинов пристига в Бели Вит на 21 май

Сутрешното кафе на Милица (Койна Русева) се превръща от приятно изживяване в ужас, след като намира на земята две хартиени кукли, каквито с Марин (Димитър Баненкин) са правили като деца. Двамата са в шок, защото това е поредното доказателство, че баща им бай Дочо може и да е жив. Съмненията ги принуждават да се свържат с адвокат Перпелиева (Надя Иванова) и директно да я попитат какво се случва. Как ще им отговори тя – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Косьо (Георги Кадурин) е твърдо решен да обяви война на Георги (Михаил Билалов) и да не му позволява да застрои селото. Дали обаче всички са съгласни с него? Иван (Вальо Танев) е твърдо зад приятеля си, като двамата дори обмислят да кажат по радиото, че се организира протест.

Наред с грижите за двете си дъщери, полицай Колев (Китодар Тодоров) търси начини да накара Станислав (Петко Венелинов) да си признае, че той е виновен за инцидента на пътя. Поредната среща между двамата ще бъде повод за директен разговор. Ще се пречупи ли младият Дочев – от 18:00 часа, по bTV.

Поредният звезден гост в радиото на Поля (Рая Пеева) и Чочо (Юлиян Петров) е комикът Венци Мартинов. Гостуването му в селото е и повод Косьо и Иван да го заведат при Венета (Ивана Папазова) за нова доза снехотерапия. Кое обаче ще я ядоса по време на разговора им?

Ани и Диди с нови професионални ангажименти, а фамилията получава второ условие от бай Дочо на 22 май

Напътствията, които Ани (Лорина Камбурова) дава на Милица (Койна Русева) за дизайнерските й рокли, се харесват на бизнес дамата. Тя се впечатлява и от новаторските й идеи и дори й предлага да работят заедно. Марин (Димитър Баненкин) и Снежи (Искра Донова) не са много убедени в добронамереността на Милица. Ще се разколебае ли Ани или ще приеме работата – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Най-добрата приятелка на Ани Диди (София Бобчева) също вече е готова за нови професионални поприща. Веднъж окуражена, че притежава уменията, за да стане фризьор, тя вече е готова да гради сериозна кариера. Първият й урок преминава с неочаквано запознанство. Близка приятелка на Милица се оказва поредният клиент в салона, а разговорът с Диди я запознава с лъжите на бизнес дамата, които тя разказва в стремежа си да скрие истината за живота си през последните месеци.

Докато Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) убеждават селяните да се присъединят към протеста, полицай Колев (Китодар Тодоров) търси истината за собственото си семейство. В разговор с баба Злата (Цветана Манева) униформеният ще се опита да разбере повече за дядо си. Познавала ли го е мистериозната съседка – от 18:00 часа, по bTV.

Венета (Ивана Папазова) заминава за столицата, за да се лекува. Пристигането на племенницата й Рая в Бели Вит пък предизвикват сълзите на Катя (Даяна Ханджиева). Кое ще разстрои лекарката и на чие рамо ще поплаче?

Наред с всички мистерии около смъртта на бай Дочо, в селото пристига адвокатката, с второто условие за фамилията.

Дочеви се изправят пред новото условие на бай Дочо на 23 май

Семейство Дочеви вече половин година живее в Бели Вит и е време за втората задача на бай Дочо. За целта в къщата пристигат адвокат Перпелиева (Надя Иванова) и асистентът й, които показват видео с посланието на покойния глава на фамилията.

Второто условие връща наследниците към детството и любимите им манджи, които в рамките на 36 часа те трябва сами да приготвят и да нахранят с тях цялото село. А условието е, всички да харесат гозбите им и така да им осигурят оставането в селото и борбата за парите. Как ще реагира на новата задача Милица (Койна Русева) и ще се опита ли да шикалкави – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Подготовката за голямото ядене предизвиква суматоха както в Дочеви, така и в селяните. Всички се чудят какво се случва и защо Станислав (Петко Венелинов) изкупува продуктите от местния магазин.

Цветан (Веселин Калановски) е твърдо решен да убеди Чочо (Юлиян Петров) да се довери на Георги (Михаил Билалов) и да му стане съдружник, зарязвайки работата с най-близките си приятели. Ще успее ли кметският наместник да спечели сина си на своя страна?

Междувременно връзката на Чочо с Поли Генова е тема номер 1 за всички медии. Как ще реагира радио водещият на предложението да си направи реклама – от 18:00 часа, по bTV.

Ще се справят ли Дочеви с втората задача на бай Дочо – на 24 май

Дочеви се заемат със задачата да изпълнят и второто условие на бай Дочо и са в трескава подготовка за голямата гощавка, която ще дадат на всичките си съселяни. Въпреки че се опитват да запазят в тайна причината за този неочакван пир, адвокат Перпелиева (Надя Иванова) издава пред всички скритата задача, която се крие зад благородното им дело. Дали разкриването на истината няма да се окаже причината за провала на всички и какви са поредните опити на Косьо (Георги Кадурин) да саботира фамилията – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Докато семейството се опитва да запази шансовете си за спечелването на наследството и оставане в селото, Борис (Орлин Павлов) е твърдо решен да попречи на плановете на Георги (Михаил Билалов) да изкупи всички земи в Бели Вит. Двамата ще се изправят един срещу друг в борба за поредното апетитно парче земя.

Чочо (Юлиян Петров) е при баща си с молба да даде разрешение за протест в селото. Кметският наместник обаче отново ще ядоса сина си, когато в разговора им се намеси името на Поли Генова.

Междувременно сближаването на Любо (Дарин Ангелов) и голямата дъщеря на Колев (Китодар Тодоров) ще ядоса полицая и той ще го предупреди да не се занимава с момичето му. Как обаче ще реагира тя на това условие – от 18:00 часа, по bTV.

Какво ще правят Дочеви с подаръка от бай Дочо, Чочо и Поли Генова разказват за връзката си пред Петя Дикова в Cool…T – 25 май

След като успяха да се справят и с второто условие на бай Дочо и да получат от него 7 декара земя, новото предизвикателство пред фамилията е какво да правят с подаръка му. Милица (Койна Русева) е категорична, че теренът трябва да се продаде, но сериозно да се обмисли на кого, кога и на каква цена. В разговор с Марин (Димитър Баненкин) бизнесдамата ще сподели, че иска да прецака бившия си мъж и да му дадат лесно земята, ако я поиска. Какъв е планът на Милица – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Чочо (Юлиян Петров) и Поли Генова са на гости на тв водещата Петя Дикова в предаването Cool…T. Интервюто им, в което двамата трябва да споделят за това как се е зародила връзката им, обаче не върви гладко. Радиоводещият дори ще успее да ядоса известната си половинка.

Чочо най-накрая ще запознае певицата и с баща си, който няма да скрие задоволството си от новото гадже на сина си. А как ще премине срещата на Поли Генова, Поля и Диди в селския магазин – разберете в 18:00 часа, по bTV.

Докато Катя (Даяна Ханджиева) се подготвя за най-важния момент – да стане донор на майка си, в Бели Вит се провежда протест срещу инвеститора Георги (Михаил Билалов). Опитите на бизнесмена да убеди селяните, че животът им след идването му ще се подобри, не са приети. Борис (Орлин Павлов) пък ще го изненада неприятно с новината, че е спечелил първата си битка срещу него. Как – в новия епизод на „Скъпи наследници“.