Скъпи наследници, Революция Х и Петък точно в 5 с Китодар Тодоров – видео

Любимият актьор Китодар Тодоров гостува в „Тази сутрин“ по повод предстоящото си участие в хитовата драмеди поредица „Скъпи наследници“. Зрителите на bTV ще го видят в амплоато на полицая Чавдар Колев, който е изключително педантичен както към личния си живот, така и към професионалните си задължения. Той ще размъти водата в „криминалния живот“ на село Бели Вит от сряда, 2 май. Справедлив, честен и с няколко хода напред, той ще накара Дочеви и сдружението за развитие на селото да не го подценяват. А какви тайни ще разкрие – зрителите ще видят в „Скъпи наследници“.

Виж видео от гостуването.

На 27 април е и премиерата на първото видео от 4 сезон на сатиричната поредица „Петък точно в 5“ с Китодар Тодоров, което ще разгледа въпроса колко лесно се харчат чужди пари. По традиция епизодът ще е изпълнен с хаплив хумор върху общовалидни въпроси от ежедневието. Проектът е достъпен точно в 17:00 часа в YouTube.

Зрителите ще видят Китодар Тодоров и в ролята на мениджър на групата „Революция Z“ в пълнометражния филм „Революция Х“, който тръгва на голям екран на 11 май. Като продължение на култовия сериал на bTV „Революция Z“, филмът обещава да даде един много приятен старт на лятната ваканция. Кинофеновете ще видят в ролите Гери-Никол, Димитър Бербатов, Башар Рахал, Александър Сано, Бойко Кръстанов, Георги Кадурин, Мона Гочев, Иван Иванов, Иван Тишев, Диляна Попова, Стефка Янорова, Силвия Петкова, Даниел Ангелов, Люси Иларионов, Китодар Тодоров и др. Лентата се разпространява от bTV Studios.