Скъпи наследници с Филип Аврамов и Рая Пеева

Като псевдо чистокръвен руснак, барабанист-табиетлия и професионален лъжец ще видим Филип Аврамов в „Скъпи наследници“, чиито старт е на 15 януари от 18 ч по bTV.

„Ролята ми е на човек, който измисля много истории с една цел – да скрие своята самоличност“, разкри Фицата. Подобно на неговия герой и персонажът на Рая Пеева – младото градско момиче Поля, попада в екранното село Бели Вит случайно, но бързо става активен елемент от социалния живот там.

„Моята героиня е най-добрата приятелка на Катерина, в която се превъплъщава Даяна Ханджиева – едно от младите лица, което ще бъде и откритие за зрителите на „Скъпи наследници“. Аз съм забързано градско момиче от София, което отива в селото и се влюбва в природата, а може би и в някой от героите“, загатна Рая Пеева.

Една от основните сюжетни линии в мащабната продукция е сблъсъкът между забързания живот в града и красотата и спокойствието на природата.

„В нашето село има доста млади хора, което е обнадеждаващо за селото по принцип“, сподели Аврамов и допълни, че животът на всеки един човек не е чак толкова различен, защото няма значение къде живееш, а че ти живееш там.

„Семейството е всичко! Това искаме да кажем с този сериал“, добави Пеева.

Гледай видео запис от интервюто онлайн

Сюжетът на драмедито се върти около семейство, което е заставено от своя „патриарх“ да живее заедно в рамките на година в Бели Вит. Идеята е никой от тях да не напуска селото за повече от 12 часа. Ако за този период се научат да оцеляват въпреки различията си и в близост до природата, те ще си разделят наследство от 1,2 милиона евро.

С роли в сериала са още Койна Русева, Георги Кадурин, Валентин Танев.

По инфо на агенция Монитор