„Скачам бясно“ на Central Side – премиера в нов YouTube канал!

FACING THE SUN пуска нов канал за клипове на млади артисти

Гледай видео премиера: Central Side – Skacham Biasno [Official HD Video] онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rN_9hskz9nk

След като създадоха най-успешния YouTube канал в България с над 40 милиона гледания и 115 000 абонати, звукозаписна компания Facing The Sun (включващ имена като Ъпсурт, 100 Кила, Лора Караджова, Криско и Young BB Young) стартира нова платформа – Urban Beatz, която ще дава възможност на млади и независими артисти да разпространяват по-ефективно музиката си в Интернет и същевременно да печелят от това.

Urban Beatz предлага всички услуги, които досега ползваха единствено артистите на Facing The Sun, а именно управление на права и разпространение на дигитално съдържание, монетизиране на кликвания в YouTube и Vbox7, както и продажба на парчета в най-големите онлайн музикални магазини в света – iTunes, Google Play, Amazon и още над 30 сайта за легален запис на mp3.

В канала Urban Beatz артистите ще имат пълна свобода в изразителните средства, така че освен клипове, ще могат да слагат там обръщения към феновете си, мейкинги и видеа от „зад сцената“.

Освен в Интернет, Urban Beatz ще предлага разпространение на музикална и видеопродукция през мрежата на Facing The Sun, включваща национални и регионални радиа и телевизии, както и разпращане на промо парчета до най-добрите диджеи в клубовете из цяла България.

Стартът на канала Urban Beatz е на 08 август, а първото видео качено там е премиерно – новият клип на набиращата популярност рап група Central Side „Скачам бясно”.

Повече за Central Side:

Емил Христов,Васил Петков и Марин Митев (Емо, Васко и Марин) основават пловдивската група Central Side през 2006 г.

Преди това се занимават с хип-хоп поотделно, но тяхното приятелство и влечение към този стил музика ги обединява в една обща идея, а именно да сформират Central Side.

Както всяко начало и тяхното не е лесно, започват в най-импровизирани условия, като повлияни от задокеанското звучене на хип-хопа, идеята им е да въведат собствен новаторски стил в България.

С тяхната музика момчетата искат да спомогнат за съживяването на този стил в страната. Виждайки ответната реакция от това, което правят, разбират, че има смисъл от тяхната идея.

 
По темата: