Скоро ще видиш: Даниел Русев с два нови клипа и гореща фотосесия

Младият харизматичен мачо ще зарадва феновете с фотосесия и два нови клипа

Даниел Русев официално е новото рекламно лице на марката „PIERLUCCI“.Певецът ще заснеме първата си фотосесия с техни модели в средата на април, заедно с младия фотограф Ивайло Николов.

Фирмата, която е създадена през 1990 година, водещ български производител  на мъжка конфекция.  Техни клиенти са видни обществени личности като Румен Луканов и много др.

„Избрахме Даниел, защото според нас той олицетворява бъдещото на България – млад, талантлив, със самочувствие и излъчване – такъв, какъвто трябва да бъде един млад мъж в днешни дни”, сподели представител на фирмата.

“Ние сме на мнение, че в България има много млади и талантливи хора и точно заради това се спряхме на Даниел и Ивайло. Те са мъже със собствен, индивидуален стил, талант и визия, каквито са повечето ни клиенти“, добавиха от PIERLUCCI.

Даниел Русев е роден на 24 април 1987 год. Занимава се с авторска музика от края на 2008 година, когато бе създадена и първата му песен “Нещо ново” с небезизвестния композитор Андре от “Раптон Рекърдс” и продуцента Георги Манев.

Последваха множество песни като “Дали можем”, “Розови дни” и “Искам с теб” – дуетна песен с Лео от “Биг Брадър”, която тогава се изкачи на първо място в Топ50 класацията на сайта  www.mp3.bg.

Последното му парче се казва “Влей се в мен” със съавтор Мартин Биолчев (музика и аранжимент), което беше представено в шоуто “Комиците” по bTV и на рождения ден на списание “Максим”.

Освен това той е работил с известни български DJ-и като DJ Double D.

В момента Даниел снима клипове към две от песните си, като за целта той работи с режисьора Христо Порязов. Очаква се те да се завъртят в родния ефир към края на месец април.

Виж Даниел Русев с последния му хит . „Влей се в мен“: