Сладурът Хари от „Стъклен дом“ е непринудено откровен в JOY!


Да посрещнем септември с новия брой на JOY

Има хора, които живеят за това да посрещнат началото на лятото. Има и хора, които изобщо не разбират първите!

На есента са посветени песни, стихове, аромати и, разбира се, модни колекции – при това някои от най-вълнуващите и запомнящи се.

А екипът на JOY е готов с удоволствие да посрещне новия моден сезон. Ти също ще бъдеш подготвена, благодарение на прегледа на десетте тенденции, които ще рисуват визията ни през следващата половин година.

От една страна модата на есен/зима 2010/ 2011 е дискретна и елегантна с цвета на кафето и телесните нюанси, воланите и английския шик от 50-те, от друга носи провокативността на тишъртите със забавни принтове и големите бужута.

Но преди това – за онези топли и носталгични седмици на прехода между лятото и есента ще се потопим в модерна бохо мода, която изненадва с еднаква поносимост и към градската среда, и към безгрижните разходки през уикенда.

Пътешествието на броя ни отвежда до една отдавна чакана от редовните читатели дестинация – Барселона. Градът, превърнал се в икона за младите европейски пътешественици, оставя силен спомен у всеки с модерния си дух с архитектурните чудеса на Гауди.

И още нещо свежо и с потенциал – младата звезда от «Стъклен дом» Явор Бахаров в едно от най-непринудените си интервюта.