Слави прибира пачки, за да търпи Елен Колева в ефир?! Да-да!

Любовта минава през… Елен

Името й се завъртя в публичното пространство заради връзката й с Александър Найденов, който е с 25 години по-възрастен от нея. Но Елен Колева е нещо много повече от просто име в жълтите хроники – ролята й във филма „Шивачки” през 2007 г. й донесе награда за най-добра българска актриса. Успехът й продължи в телевизионния сериал „Забранена любов“, където тя допълнително дисциплинира актьорските си способности. Днес тя отново е на екран, този път в ролята на водеща на  първото готварско шоу на България – Lord of The Chefs.

GRAZIA: Лице си на едно от най-гледаните предавания в ефира. Лесно ли е за една актриса да стане водеща?

Елен Колева: Прочетох много интересни версии по този въпрос. Една от тях беше, че Александър е платил 150 000, за да стана водеща. Не можах да разбера от статията дали става въпрос за лева или евро. (Смее се.) Искам да кажа на хората, че не са 150 000, а са по 15 000 на серия.

G: За да си направим сметката, колко общо са сериите на Lord of The Chefs?

ЕК: Предаването продължава три месеца. Представи си колко пари е дал, за да участвам. Всичко е било уговорено тайно. Слави не е искал да ме вземе, но след като са му платили милиони, той се е съгласил. Всичко това е в кръга на шегата, но аз го казвам, защото в един момент журналистите преминават границата.

Текст: Биляна Георгиева–Биба

Фотография: Елена Ненкова

Четете повече в новия брой на списание Grazia!

 
По темата: