Слави Трифонов избира политици на живо във Фейсбук – гледай онлайн

Дългото чакане свърши! След продължителен кастинг на кандидати за слава от 2 февруари тв водещият Слави Трифонов ще започне онлайн излъчване на нов фейсбук сериал, в който да главните герои ще са хората желаещи да го последват в политическия му проект.

Миналата есен гологлавият шоумен призова всички умни и честни хора да го последват в амбицията му да промени българската политическа действителност. Това бе изтълкувано от медиите като заявка за партийното строителство на нова формация, водена от Трифонов.

Наскоро шоуменът обяви, че 3777 души са декларирали желание да се включат в политическия му проект, а събеседването с тях ще бъде на 2, 3 и 4 февруари.

Според Трифонов сред участниците има „хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света и хора с изумителна биография“.

„Уважаеми съграждани, от утре, в три последователни дни, от 13 часа, тук, на моята фейсбук страница, ще може да проследите събеседването с българите, изявили желание да участват в постигането на реална промяна в политическия живот у нас“, написа преди малко бъдещият партиен водач на страницата си в социалната мрежа.

Линк към страницата му.

Инфо: Offnews