Слави Трифонов посреща Борисов – задава се сблъсъкът на сезона!!

След месеци на подигравки, слухове, нападки, Слави Трифонов посреща Бойко Борисов „на свой терен” – във вечерното шоу по bTV!

Големият мач със сигурност ще се състои. Ще свърши ли войната между Бойко Борисов и Слави Трифонов?

Премиерът ще посрещне въпросите на Дългия в неговото шоу. Подготвил е и свои.

Срещата ще бъде в ефир на 25 май (вторник), когато премиер и шоумен ще се изправят в пряк двубой. Двамата ще се срещнат за първи път лице в лице след разразилия се между тях конфликт през последните месеци.

Новината бе официално потвърдена от службата на Борисов. Самият той разкри, че е готов да отговори на всички въпроси срещу него.

Въпросите наистина са много и са свързани не само с ширещите се слухове.

Премиерът обаче допълни, че също има своите въпроси около мотивите на Слави за отношението му към управляващата партия и ще разкрие подробности около скандала, при който Трифонов поиска 50% влияние в ГЕРБ още преди местните избори, но така и не ги получи.

Покана към министър – председателя Бойко Борисов отправиха сценаристите на шоуто в средата на миналата седмица. От името на колегите си Иво Сиромахов отправи в ефир покана към премиера Борисов – в един от дните на следващата седмица, по негов избор, да гостува в шоуто и да отговори на въпросите на редколегията.

Натрупаха се много въпроси през последните месеци, казаха сценаристите и уточниха, че на тези въпроси, заедно с въпроса защо половината от парите на държавните дружества се държат в една търговска банка, а именно – Корпоративна търговска банка, искат да получат отговор. По думите им, така и зрителите ще научат отговорите на тези въпроси.

Сценаристите от редколегията заявиха, че предприемат тази стъпка, за да не коментират събитията в отсъствието на премиера, а след това той да отговаря задочно в някоя друга медия.

Използвана е информация от Blife и „Шоуто на Слави”