Слави Трифонов се жалва от предателство в bTV Репортерите

Азис говори за тъмната страна на славата по bTV

Азис ще разкрие любопитни факти за известността и как тя е повлияла на живота му в предаването „bTV Репортерите”, което ще се излъчи в две части този уикенд (28-29 април) в 19:30 часа. Звездата на Diapason Records ще разкаже за своя път към славата и с какви преживявания е бил осеян всеки етап от живота му на публична личност.

Изпълнителят на „ММА” признава, че отдавна е загубил себе си по пътя на известността и откровено заявява: „Аз отдавна загубих себе си, Васко за мен е мъртъв”. Пред Миролюба Бенатова ексцентричният певец споделя как се е променяло отношението му към популярността с времето. Той не крие, че в началото, когато започвал да трупа известност, се радвал на всеки слух за себе си в медийното пространство. Азис обаче смята, че след това идва друг етап – започваш да искаш все повече и повече и се стига до един момент, в който само пеенето не ти стига. „Славата е мания, болест.”, категоричен е противоречивият певец.

Други разтърсващи признания за това колко е тежка короната на популярността можете да чуете и видите в двете части на предаването. Освен Азис за тъмната страна на славата говорят също тв водещия Слави Трифонов, както и Стенли и Димо от група P.I.F. Не пропускайте предаването „bTV Репортерите”, този уикенд (28-29 април) от 19:30 часа след новините.

Оказва се, че всеки по различен начин приема популярността. Едни минават през зависимости, други през отчуждение.

„Повечето известни хора имат проблем с егото“, смята Димо от P.I.F. „В началото не се натоварвах, но в момента, в който си помислиш, че ти всъщност си много гениален, започват проблемите, защото кранчето рязко спира“.

„Славата отключва ужасни неща у хората“, твърди Слави Трифонов. Предателството е скрито надълбоко – един човек е много свестен, но изведнъж нещо отключва друго нещо в него“.

„Всеки си мисли, че като е богат или известен, ще си реши всички проблеми. Хората, които изкачват върхове, знаят, че радостта е кратка, защото започваш да се целиш към следващия връх“, коментира репортерът на bTV Миролюба Бенатова.

Гледайте за пътя към славата и живота на звездите в предаването bTV Репортерите, тази събота и неделя от 19:30 часа!

Известността отключва ужасни неща у хората, смята Слави Трифонов – видео

Гледай видео запис от предаването в събота онлайн

Гледай видео запис от предаването в неделя онлайн