Славин победител в Като две капки вода – гледай онлайн

Славин е победителят в шести сезон на „Като две капки вода“

Битката в „златния сезон“ на шоуто беше оспорвана с актьора Иван Юруков

„Като две капки вода“ е едно богатство най-вече заради образите, с които всеки един от нас се среща. Това е изключително облагородяващо за един артист! Благодаря на целия екип, че имах възможност да съм част от всичко това“, заяви Славин, който е победителят в шести сезон на култовото шоу за преобразявания. След победата в трети сезон на X Factor, изпълнителят спечели сърцата на зрителите с въздействащи образи в „златния сезон“ на „Като две капки вода“. Победата беше оспорвана с Иван Юруков, а на трето и четвърто място съответно се класираха Константин и Гери-Никол.

По време на големия финал осемте звездни участника за пореден път показа артистичния си талант с оригинални образи и чувство за хумор. „Вие двамата сте изненадата на този сезон!“, заяви Маги Халваджиян след появата на Златка и Боби като Каризма. „Избрах Риана, защото ме вдъхновява истински и може да ме представи в сетлина като за финал“, сподели единствената жена сред финалистите – Гери-Никол. „Удивявам се от органичния почерк, който придаваш на всеки образ. Възхищавам се на аристократизма в поведението ти“, беше оценката на Хилда за участието на Иван Юруков в шоуто. Две велики певици в лицето на Марги Хранова и Софи Маринова изпълниха една велика песен – One moment in time. „Никога не съм и помисляла, че ще мога да пея дует с такава певица. Тя е легенда“, заяви Софи Маринова. Гласовете им не само надскочиха пределите на залата, но и изправиха на крака публиката и ентусиазираните участници, провокирайки Фънки да им целуне ръка. Вълна от аплодисменти последва и за Константин и песента „Болката от ляво“, която му донесе музикален поздрав от самия Васил Найденов. „Няма такова предаване като „Капките“. Това е преживяване, което се случва веднъж в живота“, заяви пред водещите развълнуваният певец.

В кулминационния момент на сцената се появи и победителката от пети сезон – Михаела Маринова, която призна, че именно в това шоу е пораснала. Не липсваха и традиционните награди за жури и участници, сред които „Мис Откритие“, „Мис Езикова Бариера“, „Мистър Пластик“ и много други.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук