Славка Калчева празнува рожден ден с най-пищната трапеза!

Компания на любимата дама във фолклора прави самата Тони Дачева

Във втория ден на месец декември рожден ден има и обичаната народна певица Славка Калчева. Фолклорната изпълнителка отбеляза личния си празник в родния Ямбол, в компанията на своето семейство и приятели.

Специален гост за рождения ден на Славка Калчева бе и нейната колежка Тони Дачева, с която имат традиция да празнуват заедно.

Славка Калчева отдавна е известна като изискан кулинар и в този ден не пропусна да нагости приятелите си с вкусни гозби. Фолклорната изпълнителка приготви за своите гости солени палачинки с пилешко и гъби по нейна лична рецепта.

На празничната трапеза присъства и запазеният специалитет на певицата – тиквеник, чиято рецепта тя издаде пред Иван Звездев.

Най-интересното кулинарно изкушение в празничната вечер бе изискана бутикова торта със стилизирани фигурки от сметана. Сладката украса, която бе във формата на няколко бели рози и микрофон, успя да изненада всички присъстващи.

Славка Калчева е приготвила приятни изненади и за почитателите на българския фолклор, които ще зарадва с нов проект. Певицата работи върху сборен албум, който ще включва обичани нейни песни, издадени през годините.

Инфо и снимка: Planeta.TV

 
По темата: