След операция от рак на гърлото, Рангел Вълчанов в „Станция Нова“

Рангел Вълчанов в „Станция Нова” –  за първи път след тежката операция, която претърпя

В „Най-добрата майка” – невероятната история на Анета, която тази година навърши 100 години и е обявена от внуците си за „Най-добрата баба”…

Тази неделя „Станция Нова” започва точно в 10:00 ч. с „Рулетка” и Витомир Саръиванов. Веднага след това Валерия Велева в „По пантофи” ще разговаря с Рангел Вълчанов – за първи път ще говори след тежката операция от рак на гърлото, която претърпя.

В епизод 33 на „Съдебен спор” темата е „Наводнява ме”, а истината и този път ще отсъди отново съдия Искра Онцова. Ищцата Иванка Николова е завела иск срещу своя съсед Георги Димитров, когото упреква, че системно я наводнява. Иска да й бъде сменена алуминиевата дограма, а той да бъде изведен от жилището си…

В „Отчаяните съпруги” ще се забавляваме в компанията на Ути Бъчваров, Свилен от „Остава” и половинката му Невена, фолк певицата Пепа с дъщеря й, както и Киро Скалата.

„Ателието на Отчаяните съпруги” отново ще даде ценни съвети за абитуриентите и това как да се преобразят, за да изживеят един приказен бал. В царството на гримовете ще се насладим на поредната зашеметяваща визия с професионален грим, този път на червенокосо момиче.

В „Най-добрата майка” с Ирина Сарачинова ще научим невероятната история на Анета, която тази година навърши 100 години и е обявена от внуците си за „Най-добрата баба”.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана с оперния певец и капитан на отбора си в патриотичното състезание на Нова ТВ „Аз обичам България” Юлиан Константинов.

В класацията „Последно 10” ще видим най-елегантните български мъже.