Следвай ме еп. 5 с. 3 онлайн от VBOX7 – заплашват Бела

Бела получава заплахи в новия епизод на уеб сериала „Следвай ме“, след като се опитва да опетни името на своята съперничка Изабела. Дали плановете й да раздели Ники и Изабела с помощта на информацията от бившия приятел на Изабела ще сработят или ще ги накара да се сплотят още повече, разберете във Vbox7.com.

Бела постига желаните резултати срещу конкурентката си, разпространявайки анонимно статията „Истината за Изабела Георгиева“. Феновете и спонсорите на влога на Изабела спират да я следват и това я кара да тръгне по петите на виновника. Изабела преследва анонимния автор, но в опит да прикрие Бела, Алекс насочва вниманието на влогърката към бившия ѝ приятел – Дани. Ще стигне лsledvai_me_zaplaha.jpgи Изабела до истинския автор на клеветническата статия, разберете в новия епизод на „Следвай ме“.

Разследването усилено продължава, а Бела получава заплахи от Дани, който е разгневен от лъжите, които влогърката е публикувала по адрес на Изабела. Как ще се защити Бела и има ли шанс Дани и Изабела да се съберат, предстои да разберем.

Конкуренцията за сърцето на Ники расте, но надпреварата за Крал и Кралица на бала тепърва започва. След като Алекс убеждава Йоан да участва в конкурса, двамата с Петя започват своята подготовка. С какво ще участва двойката в конкурса и кой ще се окаже тяхна пряка конкуренция? Докато Йоан и Петя се подготвят за участието си, Петьо и Катя се подготвят да минат на следващ етап във връзката си.

Докъде ще стигне Бела, за да спечели сърцето на Ники? Ще успее ли Изабела да изчисти репутацията си и да се отърве от бившия си приятел? Отговорите открийте в новия епизод на уеб сериала „Следвай ме“.