Слушаш радио, гледаш Роксет и Стинг безплатно – това е Magic!

Радио Magic FM ви осигурява достъп до най-желаните концерти този сезон

Билети за концертите на Роксет, Джо Кокър и Стинг са награди за участниците в игрите на сутрешното шоу „На закуска с Даниел“ по Magic FM

Въпрос на дни е билетите за трите най-горещи музикални събития на пролет 2011 да свършат по каси и интернет сайтовете за продажба. Тогава единственото спасение за меломани и разсеяни фенове, желаещи да чуят на живо Роксет, Джо Кокър и Стинг ще са игрите на сутрешното шоу на Радио Magic FM “На закуска с Даниел“.

В три поредни седмици най-музикалното сутрешно шоу ще раздава двойни билети за концертите, на отговорилите правилно на въпроси, свързани с живота и творчеството на звездите.

Феновете на Джо Кокър са първи в седмицата от 9 до 13 май. Да се готвят почитателите на Роксет; техни са дните от 16 до 20 май. Стинг ще ни предложи грандиозен концерт със Софийската филхармония – събитие, което ще остане незабравимо за меломаните, отговорили вярно на въпросите на Magic FM между 25 и 31 май.

Слушайте „На закуска с Даниел“ всяка сутрин от понеделник до петък и играйте между 9 и 10 часа за безплатни билети за концерт.

Виж секцията на Magic FM в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

 
По темата: