Слушай bTV Radio – най-доброто от bTV и собствени предавания

bTV Radio звладява София на 101.1 FM

Най-новото радио в ефира на София – bTV Radio – стартира от на 2 октомври на честота 101.1 FM. Радио аудиторията вече има възможност да слуша всички емисии на bTV Новините, актуалните предавания, излъчвани както по bTV, така и по bTV Action„Тази сутрин”, „Тази събота”, „Тази неделя”, „Код: Криминално” и „Хрътките”; токшоу програмите на bTV – „Нека говорят…”, „Шоуто на Слави”, „Търси се…”, „Преди обед”, „Отпечатъци”. Специално за феновете на спорта, bTV Radio ще излъчва пряко всяка неделя „Зона спорт”.

Освен да проследят предаванията на bTV и bTV Action, слушателите в София ще имат възможност да се информират с новинарските емисии на bTV Radio на всеки час. Две предавания, подготвяни от Младен Петков, ще забавляват слушателите през деня. От 13:30 – 15:00 часа в предаването „За София” водещият ще информира за най-новото в сферата на технологиите, музиката, модата, културата и ще предизвиква техните познания за случващото се по света и в България.

От 17:30 до 19:00 часа Младен ще прави задръстванията по-забавни и полезни с „Разговор в трафика”. Той ще информира за предстоящи събития в столицата, ще подготвя предложения за прекарване на вечерта и ще обобщава новините от изминалия ден. В предаването слушателите на bTV Radio ще могат да чуят и някои от най-добрите репортажи от bTV Новините.

Музиката на радиото е в стил „Мелоди”, т.е. … хитове от различни жанрове и различни години. Няма нищо общо със звученето или музиката на PRO FM – радиото, излъчвало досега на честота 101,1 FM. Звукът на bTV Radio е същият като на PRO FM – перфектен!

Слушай bTV Radio онлайн: http://94.155.44.147:8000/stream.mp3.m3u

 
По темата: