Слушай Music Space Radio – само модерна българска музика!

Music Space Radio стартира официално с представянето на най-новата песен на група D2
Онлайн радиото е част от проекта Music Space, подкрепящ българската музика

Проектът Music Space стартира собствено онлайн радио под мотото „Най-новата българска музика“. Едни от най-популярните български певци и музиканти дойдоха на партито по случай старта на проекта. Сред тях бяха Искрен Пецов, Тома от „Мюзик Айдъл“, рапърите Кристо и 100 кила, Явор от Gravity Co, Гери Турийска, Ивайло Крайчовски от „ФСБ“, Васил Гюров от „Ревю“ и още много други.

Елица Тодорова поздрави всички с акапелно изпълнение на народна песен и подари икона на организаторите на събитието, а група D2 зарадва публиката с най-новата си песен „ В съня“, което нажежи още повече атмосферата и вдигна градуса на емоциите.

Красен Хинков, директор на дирекция „Продукти и услуги“ в Мобилтел, поздрави лично гостите и пожела успех на всички изпълнители. М-Тел е компанията, която създаде проекта и  продължава да го подкрепя. Вечерта продължи с презентации на най-интересните видео интервюта от онлайн медията Music Space TV и купон до зори.

Music Space Radio е изградено в актуалния формат CHR (contemporary hit radio) и по него ще звучат най-актуалните и модерни български хитове, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Слушай сега: http://msradio.toxity.biz/

 
По темата: