Слушай песните за „Евровизия“ със супер качество – само по БГ Радио!

БГ Радио подготви невероятно силна програма през новата седмица!

Тази седмица само по БГ РАДИО слушателите ще имат възможността да чуят петте песни претендентки за Евровизия в изпълнение на Миро. Като изключителен медиен партньор на конкурса, радиото ще посвети ефира си на песните, които ще се борят за одобрението на публиката от днес до 28 февруари. Тогава ще се проведе и финалното гласуване за песента победител и наш представител на Евровизия тази година в Осло.

Цяла седмица от понеделник до петък в предаването Любими песни за любими хора Наско ще представя всяка една от петте песни с любопитни истории около създаването им и интервюта с техните авторите, взети специално за БГ РАДИО.

Изненадите от Наско тази седмица не спират. Той е подготвил за верните слушатели на БГ РАДИО специално петчасово издание на Любими песни за любими хора в най-романтичния ден на годината, 14 февруари, което стартира в 15 часа в неделя.

На Пет въпроса в Стартер на Симо и Богдана тази седмица ще отговарят Деси Добрева и Иван Звездев. А с наближаването на рождения си ден,  Стартер отправя и ново предизвикателство към всички регистрирани в играта Заложи на 8 – първата осморка, която дойде на 18 февруари на празничното издание на сутрешния блок на БГ РАДИО в пълен състав, ще получи специална награда. Симо и Богдана ще празнуват рождения ден на Стартер в компанията на най-близките си приятели, много изпълнители и звезди и най-ранобудните си фенове в Costa Coffee на ъгъла на ул. „Шейново“ и ул. „Кракра” в столицата.

В На път за вкъщи с Гери цяла седмица гостува Витомир Саръиванов, който ще ни изненада като разкрие напълно непозната страна от характера си, като ни разкаже най-щурите си истории от казармата.

Тъй като за италианците, както и за българите, разбира се, празникът на Свети Валентин е неизменно свързан освен с романтични вечери и с хубаво вино, в La Cuccina Italiana през следващите дни Лео ще ви представя вкусни рецепти с вино.