Smallman – чуй могъщото метъл звучене от България (+ново видео)

Ексклузивно видео на Smallman на Music Space StageSpirit of Burgas

Още със създаването си през 2001 година момчетата от Smallman изграждат свой уникален музикален стил и успешно преплитат алтърнатив, амбиент, рок и етно елементи.

В новия си албум „Labyrinth of Present” групата включва осем авторски парчета, като за две от тях Smallman работят с Веселин Митев (Исихия, Kayno Yesno Slonce). Песните са записани в пловдивското студио „Studio 42” като само за три месеца албумът е напълно завършен.

Първият сингъл от албума носи едноименното заглавие „Labyrinth of Present” и Smallman го представят в музикалната платформа Music Space. На фона на ексклузивни кадри от участието на групата на Music Space Stage на фестивала Spirit of Burgas, феновете могат да чуят парчето „Labyrinth of Present” в сайта www.musicspace.bg.

Официалното представяне на „Labyrinth of Present” е на 14 март в столичния клуб „The Box” от 20:00 часа, като специални гости на мултимедийното шоуто ще бъдат музикантите от група Кълн.

Музиката на Smallman е достъпна за слушане и сваляне чрез мобилен телефон от мобилния портал Vodafone live! на адрес http://live.mtel.bg, Music Space – Rock/Alternative.

Песните в Labyrinth of Present:

1. Irreversible
2. Ocean
3. Ouroboros
4. The Life of The Yellow Leaf
5. 7
6. The Cube
7. Labyrinth of Present
8. Odyssey

Виж клипа: http://musicspace.bg/promoav.php?promo=9dcb88e0137649590b755372b040afad