Смени жената по bTV и онлайн – Здравко и Христина от Биг Брадър

Еманципирана жена ще влезе в дома на известен морски гларус в предпоследния епизод на „Смени жената”

Популярната риалити двойка Здравко и Христина Василеви ще разменят живота си с младо семейство, което вярва в баланса в семейните взаимоотношения

В предпоследния епизод на втори сезон на социалния експеримент „Смени жената“, който ще се излъчи в сряда, 23 май, от 21 ч., зрителите на bTV ще влязат в домовете на семейство, станало популярно от участията си в скандално телевизионно риалити, и обикновена двойка, готова да се впусне във вълнуваща размяна на съпруги.

Христина и Здравко Василеви са популярно риалити семейство. Живеят в Бургас и имат семеен бизнес в Приморско. Здравко е превърнал хобито си в работа – управлява ресторант и прави лодки. Христина работи единствено през лятото, когато отговаря за ресторанта. През останалото време тя е отдадена майка и домакиня. Със Здравко са заедно от 17 години и има много моменти, в които между тях прехвърчат искри. Той често отсъства от дома, за да работи, а Христина вижда смисъла на живота в децата си – Яница на 12 и Зорница на 9 г.

Подчинилата живота си на домашните задължения и съпруга си Христина ще изпробва друг модел на съжителство, като заеме мястото на младата и еманципирана Теодора. Теодора Савова е омъжена едва от две години и има момиченце на година и половина. За нея балансът в отношенията между мъжа и жената е висша ценност, а професионалното самоусъвършенстване е важна част от израстването на един индивид. В момента Теодора е по майчинство, но използва всяка свободна минута за онлайн курсове. Също така тя твърдо решена детето й да научи английски наравно с българския. Със съпруга си Славчо са неразделни и обичат да прекарват цялото си свободно времето заедно.
 
Социалният експеримент „Смени жената” ще извади двете съпруги от зоната им на комфорт и ще ги постави пред предизвикателството за няколко дни да се подчиняват на чужди правила. През първите дни от размяната гларусът от Приморско, както е известен Здравко, ще наложи деспотично своите правила на Теодора, която с много добро настроение и усмивка ще приеме провокацията и ще изпълнява чинно своите задължения. По-сериозно ще приеме своята нова роля Христина, която за кратко време ще открие много „нередности“ в дома на семейство Савови. Тя ще отправи сурови критики към хигиената в софийския апартамент и принципите, които Теодора използва при отглеждането на детето си. Мекошавият Славчо няма да успее да сдържи реакцията си срещу обидите на морската домакиня и ще поиска да спре снимките на предаването.

Как ще завърши емоционалното налагане на новите правила за Христина и Славчо и дали еманципираната Теодора ще успее да убеди морския гларус, че съществуват друг вид семейни взаимоотношения, зрителите на bTV ще разберат в сряда, 23 май, от 21.00 ч.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук