Смени жената по bTV / онлайн с Емил Каменов

Риалити звездата Емил Каменов променя имиджа в „Смени жената” тази сряда по bTV

Охранителят от Монтана ще заживее за една седмица с вманиачена в чистотата и подредбата домакиня от Сливен

Емил Каменов, известен с участието си в редица ТВ формати, се впуска заедно с половинката си Ивета в поредно риалити предизвикателство – социалният експеримент „Смени жената“, тази сряда, 4 април, от 21 ч. В шести епизод на предаването Ивета Талазова, жената, която успя да опитоми охранителя от Монтана, и за която удоволствието от живота е по-важно от домакинската работа, ще се размени за една седмица с вманиачена в чистотата и подредбата съпруга от Сливен, за която къщната работа е призвание, а гостите са излишен носител на бактерии. Сблъсъкът на тези два коренно противположни модела на живот ще подложат двете семейства на драматични изпитания, като неведнъж известният с избухливостта си Емил Каменов ще бъде провокиран от „новата“ си съпруга Нина по болните му теми – насилието върху нежния пол и популярността на риалити героите.

Емил Каменов и Ивета Талазова са заедно от година и половина. Любовта им пламва в социалните мрежи, когато Ивета е дистрибутор на колаген, а Емо – охрана на университет в Лондон. Ивета има син от предишния си брак с футболната легенда на „Левски“ – Илиян Стоянов – Коловати – 11-годишният Александро. Ивета и Емил се надяват скоро да се радват и на общо дете. В отношенията и домакинството им цари хармония. В дома им в София няма правила, а те са единодушни, че най-ценното за една връзка е социалният живот.

 Нина и Стоян Христови са техните противположности – имат три деца, нямат приятели и мразят гости вкъщи. Нина чисти ежедневно, защото подредбата на дома й е най-важното нещо за нея. От 18 години тя е на постоянна и крайна диета, но физическата й слабост не пречи на това тя да има последната дума. Съпругът й Стоян е съгласен с абсолютно всичко, което жена му каже. Нина страни максимално от социалния живот и благодари на Господ, че й е отредил ролята на домакиня.

Основните теми на сблъсък по време на размяната между двете семейства ще бъдат екстремната позиция на Нина да подрежда всичко по конец и цвят, нежеланието й да кани гости в къщата си и отказът й да се храни с дни. Емил Каменов ще бъде принуден да се съобразява със странностите на „новата“ си съпруга, но нещата ще излязат извън контрол, когато Нина загатне, че първият мъж на Ивета е по-популярен от него. В каква полемика ще влязат Емил и Нина, докато четат Истанбулската конвенция, и дали Ивета ще успее да се справи с високите изисквания за чистота в „новия“ си дом, зрителите на bTV ще разберат в сряда, 4 април от 21 ч. по bTV.

Гледай видео анонс онлайн – MP4

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук