Смях на талази! Какво ще дават скоро по bTV Comedy?

Акценти от филмовата програма на bTV Comedy за седмицата 21 – 28 март 2010 г.

НАРАВНО
Оригинално заглавие: Pari e dispari
Дата на излъчване: 22-ри март, понеделник, 21:00 часа
Повторение: 23-ти март, вторник, 10:00 часа
Комедия, Екшън, Италия, Франция, Испания, 1978 г.
Режисьор: Серджо Кобучи
Участват: Бъд Спенсър, Терънс Хил, Лучано Катаночи, Мариса Лаурито и др.

Лейтенант Джони Фирпо (Терънс Хил) от военноморските сили получава задание да помогне на полицията в Маями да се справи с банда мошеници картоиграчи. За целта е нужно бившият професионален картоиграч Чарли Фирпо (Бъд Спенсър) да поработи под прикритие. Чарли не е поласкан от факта, че ще го ръководи началство като Джони. В случаен разговор става ясно, че двамата „партньори” са братя – от един баща и две майки. Джони измисля опашата лъжа, че общият татко е много болен и трябва спешно да му се намерят 100 000 долара за операция на очите. Това разгаря хазартната страст на Чарли и той става неудържим. Точно какъвто трябва да е, за да се изпълни мисията на Джони…

ГОЛЕМИ НЕПРИЯТНОСТИ
Оригинално заглавие: Big Trouble
Дата на излъчване: 23-ти март, вторник, 21:00 часа
Комедия, Трилър, Криминале, САЩ, 2002 г.
Режисьор: Бари Зоненфелд
Участват: Тим Алън, Рене Русо, Стенли Тучи, Джони Ноксвил, Бен Фостър и др.

Тайнствен куфар, натъпкан с нещо много ценно, привлича вниманието на съвършено непознати един на друг хора като променя живота им кардинално. Става дума за разведен мъж, двойка влюбени, няколко мошеници, двама наемни убийци, двама агенти на ФБР и още неколцина души. Всеки от изброените не се бои да рискува живота си, за да изтегли печелившия билет. Каквито и да са рисковете…А те са големи.

ДАВАЙ, ХЕНРИ
Оригинално заглавие: Carry on, Henry
Дата на излъчване: 25-ти март, четвртък, 21:00 часа
Повторение: 26-ти март, петък, 10:00 часа
Комедия, Великобритания, 1971 г.
Режисьор: Джералд Томас
Участват: Сид Джеймс, Барбара Уиндзор, Кенет Уилямс, Джоан Симс и др.

Филмът „Давай, Хенри” започва с екзекуцията на поредната жена на крал Хенри VIII, който най-накрая е свободен да се ожени за Мари от Нормандия. След сватбената церемония лъсва неочкаван проблем: страстта на Мари към чесъна. Кралят си намира всякакви извинения, за да не се доближава до новата си съпруга, но тя най-накрая успява да го вкара в леглото. Тогава в действие влиза сложен план, измислен от самия крал – той смята да инсценира собственото си отвличане и така да се спаси от необходимостта да изпълнява съпружеския си дълг. Без Хенри да знае обаче, мнимите му похитители наистина планират да го отвлекат!

Появява се и друг проблем: знатните роднини на Мари във Франция никак не са доволни от отношението на английския крал към нея… и перспективата за война става все по-реална!

ШОКОЛАДЕНАТА ФЕЯ
Оригинално заглавие: Wie angelt man sich seine Chefin
Дата на излъчване: 24 март, сряда, 21:00 часа
Повторение: 25 март, четвъртък, 10:00 часа
Романтична комедия, Германия, 2007 г.
Режисьор: Софи Алет-Кош
Участват: Софи Шют, Доминик Рааке, Чарли Хюбнер и др.

Пит Опиц, мениджър „Продажби” в известна фирма за шоколад, е твърдо решен да стане следващият директор на компанията. След като продава фирмата на голям инвеститор, неговият шеф решава да се пенсионира и за ужас на Пит обявява за свой заместник колежката Катарина Кеслер. Покрусеният Пит не може да приеме нито, че това е жена, нито, че е по-млада и с по-малко опит от него, нито че идеите й са свежи и успешни. Пит и приятелите му, които той урежда на работа във фирмата, не пестят усилия да злепоставят Катарина при всеки удобен случай.

Ситуацията взема неочакван обрат, когато се оказва, че Пит и Катарина май се влюбват един в друг. Но това новооткрито привличане се оказва по-слабо от последвалия гняв на Катарина. Скоро тя открива всъщност колко са навредили на кариерата й усилията на Пит за нейното злепоставяне. Сега е неин ред да си върне…

БАНКОВ ОБИРДЖИЯ
Оригинално заглавие: Bank Robber
Дата на излъчване: 27-ми март, събота, 21:00 часа
Черна комедия, САЩ, 1993 г.
Режисьор: Ник Миид
Участват: Патрик Демпси, Лайза Бонет и др.

Били (Патрик Демпси, познат на зрителите от „Анатомията на Грей”) е от род на потомствени обирджии. Той облича надупчения от куршуми костюм на баща си, купува пистолет и с огромна лекота измъква от банката 10 000 долара. Разбира се, че го прави заради жена…

Били допуска една грешка, но фатална – без да иска позволява на охранителната камера да го снима. Ето защо едновременно с пари, той се сдобива и със слава. Още на другия ден той е медийна звезда и ликът му свети от телевизионните камери и вестникарските страници. Преследва го целия град. Включително и мошеници, които искат да му вземат парите.

Планът на Били е съвсем объркан и той остава „с вързани ръце”, укривайки се в занемарен хотел без надежда за изход от задънената улица.

Ситуацията изглежда неспасяема, но все пак….Бог е милостив. Една доброжелателна проститутка (Лайза Бонет от „Ангелско сърце”, актрисата е майка на дъщерята на Лени Кравиц – Зоуи) скоропостижно се влюбва в изпечения престъпник. Какво ли следва оттова?

 
По темата: , ,