Снимат Балкански музикални награди от хеликоптер

Телевизия Balkanika готви едночасово шоу преди началото на Балканските музикални награди

Официален кортеж от 20 лимузини ще транспортира звездите до площада

Час преди старта на Балкански музикални награди на 4 юни на пл. Батенберг, ще започне концерт с участието на популярни изпълнители.

Точно в 20.00 часа ще прозвучи първата песен, която ще нажежи публиката на площада. По време на едночасовото шоу на сцената ще бъдат представени част от най-актуалните балкански хитове.

На големи екрани зрителите ще могат да наблюдават и пристигането на тазгодишните победители на площада. Те ще преминат от хотела, в който са настанени, по Цариградско шосе в официален кортеж.

20 лимузини ще транспортират звездите, които зрителите на Balkanika Music Television избраха за отличници на 2010 г. За по-добра видимост на цялото шествие, за зрителите на площада ще бъдат предавани кадри, заснемани от хеликоптер.

След като преминат по червения килим, изпълнителите ще се отправят към личните си гримьорни. Официалната церемония по връчване на наградите ще стартира в 21.00 часа.

Междувременно Телевизия Balkanika търси най-големите фенове. 100 човека ще имат възможността да изгледат музикалното събитие от първите редици.

Те ще бъдат избрани чрез жребий, след като на адрес office@balkanmusicawards.com посочат кой балкански изпълнител искат да видят на сцената на наградите. Участвайте сега!