Снимат „Оркестър с име“, но без Велко Кънев (+видео)

„Оркестър без име” се завръща…този път с име!

На 3 май ( вторник) Иван и Андрей ни срещнаха с режисьора Живко Ботев, сценариста Генчо Генчев, както и двама от основните актьори Катето Евро и Антон Радичев, които са замесени в заснемането на продължението на култовия български филм „Оркестър без име”, озаглавено „Оркестър с име”.

„Няма град в България, а аз много пътувам, където да не споменават „Оркестър без име”, и да не говорят с възхищение за този филм! Няма и българин в Америка, който да няма филма и да не го е гледал поне 30 пъти. Сценарият на новия филм е много интересен, но нека хората видят какво става с героите 30 години по-късно.”. Това заяви Антон Радичев относно продължението на култовия филм, който носи заглавието „Оркестър с име”.

Актьорът допълни, че е сигурен, че продължението „Оркестър с име” ще се гледа толкова, колкото и първата част.

Велко Кънев няма да участва в продължението, като решението му е по лични причини и не е свързано с това, че сценарият не му е харесал. Това уточнение направи режисьорът Живко Ботев.

Сценаристът Генчо Генчев издаде, че е писал сценария 3 години и половина, и че едната част на филма се развива в България, а другата в Германия.

„30 години по-късно тези хора не са забравили мечтите си, не са ги изпуснали и им се дава възможност да извадят китарите отново и да станат безкрайна част от хармонията!” – допълни още Генчев.

Екипът побърза да уточни, че не правят буквално продължение на филма.

Ние искаме да възродим добрата хубава традиция на класическата българска комедия, заяви режисьорът Живко Ботев.

„Добрата новина е, че през едната година от заснемането на трейлъра досега, е събран половината бюджет за филма. А около 10 хиляди евро са дарени от хора от чужбина.

Във видеото можете да видите какво разказаха Катето Евро и Антон Радичев за своите герои 30 години по-късно, както и да се порадвате на трейлъра на „Оркестър с име”.

Сайтът на филма е http://www.orkestarsime.com/.

Айдълката Нора в „Шоуто на Иван и Андрей”

На 3 май ( вторник) гост на Иван и Андрей и бе финалистката от „Мюзик Айдъл” 2 Нора, която усилено се готви да подгрява култовата група „Роксет” на техния концерт в София. Избрали айдълката сред доста кандидати. „Радвам се, че ме избраха, защото мисля, че съм най-подходящата!” – коментира с усмивка певицата. В момента Нора си има група, с която имат участия по клубове, забавляват се и забавляват хората.

„Любовта си е ОК, както винаги!” – сподели къдрокосата изпълнителка като призна, че е със същото момче, с което е била още в „Мюзик Айдъл”. Любимият на Нора е музикант и стана ясно, че името му започва с буквата „Щ”.

На концерта на „Роксет” певицата с най-големи бели дробове в България ще представи две нови парчета. Зрителите на „Шоуто на Иван и Андрей” Нора поздрави с последния си сингъл – „Накъде”.

Шоуто на Иван и Андрей 03.05.2011 (част 1/2)

Шоуто на Иван и Андрей 03.05.2011 (част 2/2)

„Шоуто на Иван и Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимки: Явор Иванов