Снимка на Ани Цолова с мъж Васил и син Калоян

Водещата на „Здравей, България” Ани Цолова, която категорично отказваше да показва сина си пред медиите, направи изключение за списание LOVE style.

Калоян е ученик в частно училище и е изключително будно дете. За отглеждането му помага жена. Сега е запален по сериала „Откраднат живот” и дори споделил на родителите си, че иска да стане хирург.

Ани и съпругът й Васил отпразнуваха 10-годишнина от сватбата си на 15 октомври. На тази дата е роден и синът й. Не било планувано и двете събития да са на една дата, но така се случило и тв водещата е щастлива от този факт.

Макар разликата между Ани и мъжа й да е 15 години в полза на него, това никога не е притеснявало журналистката. „Признавам си, че когато се запознахме и той ми каза, че е на 40, сметнах това за някакъв опит за свалка. Васил дори си извади зеления паспорт, за да ми докаже. Никога това не ми е правило впечатление и не ми е било проблем. Истината е, че в началото между мен и Васил нямаше химия. Просто ми стана интересен, защото разказваше весели истории, а и се държеше свободно с всеки. Това ми хареса. Няколко месеца по-късно установих, че съм влюбена”, признава Ани пред изданието.

Тя е категорична, че никога не са имали криза в брака, макар и в началото на връзката да се появявали критични моменти. Те са пълни противоположности във всяко едно отношение, но Васил отдавна е свикнал с нейната взривоопасност. Дори тя се чуди как изобщо я издържа вкъщи. Има дни, в които тв водещата е на телефона и пред лаптопа през цялото време. Веднъж се замислила как се е прибрала и не си проговорила с мъжа си и думичка в продължение на два часа. „Ако той ми причиняваше това, нямаше да издържа”, разкрива още Цолова.

Други теми в новия брой:

Главна героиня е най-скандалната писателка у нас Калина Паскалева. В едно разголващо интервю тя за първи път разказва дълго пазена семейна драма – за смъртта на баща си, за това как бившата му жена не се е примирала, че той има ново семейство и как е правила магия за смърт. От разговора ще научите още има ли скандал между Калина и Николета Лозанова и заради водещата ли писателката е напуснала „Папараци“, както и защо Паскалева изпитва вина за смъртта на първото си гадже.

И още:

Явор Бахаров: Ако бях останал до края във ВИП Брадър, сексът нямаше да е мираж

Ева – богатата наследница на Шарлопов откри голямата любов във фейсбук

Ненчо Балабанов:С приятелката ми Йоанна си говорим за сватба

Мис България 99 Елена Ангелова – жертва на психопат или просто лъже

Петко и Яна: Ян е миличко бебе, но Доменик ревнува

Тереза Маринова:Разделих се с бащата на децата си

Изненада! Иван Гарелов стана музикален продуцент

Ернестина Шинова събра двете си дъщери, ще ги учи да танцуват на пилон

Юлияна Дончева представя сина си Стъки

ММА боецът Деян Топалски лудо влюбен в Николета

Топ 5 на певците, паднали на сцената

Най-странните хора на планетата

И още – мода, козметика, здраве, кръстословица и судоку