Снимка на сина на Петко и Яна Димитрови – бебе Ян

Петко и Яна Димитрова показаха за първи път втория си син Ян, който се роди на 2 октомври. Раждането минало бързо и безпроблемно и малкият бе кръстен Ян, на майка си.

„Първоначалната идея беше да се казва Петко, като мен, но аз не се съгласих. Решихме да е Ян, защото това име е заредено с много положителна енергия”, разкри щастливият татко, пише LOVE style.

От суеверие нищо за бебето не било купено предварително. Всичко необходимо Петко взел в деня на раждането.

„Ян е много миличък. Синът ни Доменик обаче го прие със смесени чувства. Още не може да свикне, че имаме нов член в семейството. Очевидно ревнува, защото заяви, че обича мама и татко, ала не и бебето”, сподели още Петко Димитров пред изданието.

Петко и Яна много искаха момиченце, но разбира се, не съжаляват, че отново имат момченце. Дали обаче са се отказали да се сдобият с още едно дете? Все пак това е трети син за Петко, който се радва и на дете от тв водещата Мария Игнатова.

„Засега ще забавим нещата. Ще изчакаме синовете ни да поотраснат и тогава ще мислим дали ще работим и за момиченце”, казва бизнесменът.

Петко и Яна се срещнаха през 2013 г., когато участваха като двойка в третия сезон на “Дансинг старс”. Те се ожениха през октомври същата година и Яна роди първото им дете на 18 май 2014 г.

 
По темата: