Снимката прилича на Риана – но вярвайте, това е наша Димана!

Димана стана лице на модна къща

Певицата съвсем заприлича на Риана

Секси-изпълнителката Димана е новото лице на модна къща “Юнона”.

Фолк-сладураната позира в Гранд-хотел София и в студио. За грима й се погрижи Джули, а с прическата се справи Галин от салон “Дежа ву”. Целият убийствен стайлинг на Димана много напомня на поп иконата Риана. Специалисти се произнесоха, че дори излъчването й е същото.

Самата фотосесия представя зимната колекция на марката. Дизайнерката Катя Генева този сезон е заложила изцяло на шика. Много връзки, драперии и пандели допълват тоалетите. Този сезон дамите могат да заложат и на така модерните платове, имитиращи естествената кожа.

Димана се облича в “Юнона” още от самото начало на кариерата си. Катя Генова е сътворила за нея специални сценични тоалети през годините, както за клипове, така й за концертите на Планета.

“Направих сесия точно за тази модна къща, защото много уважавам Катя, тя е невероятен човек, много сърдечна и открита и в същото време е голям професионалист” – допълва Димана.

Междувременно фолк певицата участва в коледната програма на Планета ТВ. В ултрасекси черна рокля тя изпя една от най-чувствените си балади “В онази нощ”.

 
По темата: