Снимки: Димо Алексиев от „Откраднат живот“ и дъщеря му Лора

Димо Алексиев, звездата от лекарския сериал „Откраднат живот“, се оказа баща за пример. Русолявият актьор учи дъщеря си Лора на любов към книгите и лично се грижи домашната й библиотека да набъбва периодично с нови заглавия.

От началото на месеца доктор Генадиев от сутрин до здрач е зает със снимките на третия сезон на сериала. Първите девет серии вече са заснети, а останалите – след Нова година. „Ретро“ съобщава, че продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков са замислили предстоящият сезон да бъде най-дълъг от трите – между 40 и 50 серии.

Един от почивните дни на Димо Алексиев съвпадна с откриването на Панаира на книгата преди седмица. Актьорът използва възможността хем да се види с Лора, която живее при майка му, хем да я зарадва предпразнично с нови детски книжки. Баща и дъщеря обиколиха няколко щанда и грижливо избираха заглавията. Близо 15 минути се задържаха край томчетата на издателство „Милениум“ и си тръгнаха с няколко сборника с приказки. От книжния панаир Лора Алексиева си тръгна с 24-каратова усмивка, доволна от покупките, а покрай нея, заради това, че я е направил щастлива, сияеше и баща й. Двамата имат много силна връзка, Димо често обича да казва, че това е така, защото е присъствал на раждането й.

Шестгодишната красавица живее с майка си – актрисата Ана Топалова, с която обаче баща й се раздели неотдавна. Любовта им пламва по време на следването в НАТФИЗ, но семейното им щастие разруши трети човек. Като типичен представител не силния пол ангелите на Димо Алексиев не устояха на съблазнителната арменка Анжела Медзикян – танцьорка, фотограф и преводач.

Димо Алексиев вижда рядко дъщеря си.

Инфо: Агенция ПИК