Снимки и видео с Маги Бадер – Мис Плеймейт България

Магдалена Бадер е тринайстата годеница на … Playboy България

Пред над 600 гости в двучасова церемония беше определена тринайстата носителка на титлата Мис Плеймейт България – Маги Бадер. Дванайсетте претендентки дефилираха в три класически кръга – сценично Playboy облекло, по бельо и във вечерни рокли, издържани в стилистиката на бел епок и френското кабаре от началото на миналия век.

Магдалена Бадер е на 24 години от София и се занимава с онлайн търговия. Тя има 5-годишен син и поддържа перфектната си форма с много спорт и здравословно хранене. Чаровната брюнетка спечели журито с женственото си излъчване и изключително уверено поведение на сцената. За разлика от останалите участнички, Маги не претендира с кулинарни умения, предпочита мъжете да готвят за нея. За Маги може да се каже, че е истинска късметлийка. Преди 5 години е била на косъм от смъртта, получава перитонит вследствие на упорити тренировки. Маги ще огрее на корицата на февруарския брой на списание Playboy.

Трите подгласнички на Магдалена Бадер в отделните категории са:

Знаменитото момиче от Търговище Десислава Димитрова категорично отнесе категорията PlayNet, след като изгря като звезда на социалните мрежи заради участието си в „Часът на Милен Цветков”. Деси е момичето, което стана известно най-вече с това, че се занимава с екоземеделие и отглежда… калифорнийски червеи.

Подгласничката в категорията Play girl стана Зорница Цветанова, а в категорията Play star – Гергана Стаменова.

Журито на конкурса, в състав от над 20 души, сред които Мартина Вачкова, Тончо Токмакчиев, Мартин Карбовски, Жени Калканджиева, Ирина Папазова, Николета Лозанова, Владо Вишански, Джуджи, Александра Микова, Светлана Василева, Ася Капчикова и много други гласуваше със специални анкетни карти в четири категории: артистичност, красота, сексапил и интелигентност. Петият критерий, който се добавяше към крайния резултат, беше популярност в социалните мрежи и гласуване на страницата на Playboy България.

Спектакалът, воден от лицата на Code Fashion, които са и съорганизатор на събитието, Александра Богданска, Елена Брусаска и Любен Дилов-син бе издържан също в стилистиката на „ша ноар”, за което допринесоха хореографията на Маргарита Будинова и изключителните брулеска-изпълнения на „Еспозе тийм” и Вяра Атова. Вечерта на 13-тата плеймейтка бе ознаменувана и с две впечатляващи премиери – кабаретната песен на Есил Дюран – „Мадам” в съпровод на саксофон и контрабас и най-новото, изключително забавното ново парче на Теньо Гогов „Само фотосесията да мине”, инспирирано от публичните изяви на някои от претендетките през двата месеца на кампанията им. В парчето, в което се разказва, че момичетата ги чака бляскаво бъдеще, ще открият лекарство против рака, нефт и нова планета, ще преборят глада в Африка и ще запазят световния мир, „само фотосесията да мине” взеха участие като певици и две от плеймейтките.

Всички момичета бяха отрупани с безброй подаръци от спонсорите на конкурса, сред които блестяха някои доста оригинални – едногодишна, изключително скъпа процедура с хайверена баня, скъпа картина от американски художници или пък пътуване с частна яхта на 2 от момичетата за 5 дни до Чинкуе тера (Петте земи, Италия). Както отбеляза връчващиият наградата Тончо Токмакчиев „на момиче се падат по две земи и половина“. Голямата награда за победителката беше чек за 20 хиляди лева и куп скъпи подаръци. Някои от най-прочутите нощни клубове на България учредиха свои награди и избраха момичета, които да бъдат лица на заведенията им през 2017-а година.

Съкратена и цензурирана версия на провокативното шоу ще бъде излъчена в близките дни в ефира на Нова Телевизия.

Официален фотограф на събитието беше Иван Ерменков.

Снимки от церемонията –