Снимки на Башар Рахал с жена Калина и дъщеря Клои

Голямата дъщеря на Башар Рахал – 15-годишната Клои, ще наруши семейната традиция да се занимава с изкуство. Тя е пристрастена към политиката и баща й се надява след десетина години да има връзки с американския парламент или дори в президентството.

Щерката на актьора изненадала родителите си, когато била едва 11-годишна. Вместо да чете детски книги, Клои започнала да изучава историята на Републиканската партия в Щатите, която издигна Доналд Тръмп за президент.

Тийнейджърката не пропускала ключовите речи на местните политици и предпочита да слуша тях вместо нашумял рапър, пише „Галерия“. След изявленията на управниците пък сядала да пише есета по изказаните теми, а учителите били във възторг от острия й ум.

Башар и съпругата му Калина записали амбициозното момиче в елитно училище в Лос Анджелис, в което директорът гонел всеки възпитаник, който показва лоши резултати. За щастие Клои е извънредно ученолюбива и заради постиженията си преди няколко години дори получава поздравително писмо от тогавашния президент на Съединените щати Барак Обама.

Инфо: Агенция БЛИЦ

 
По темата: