Снимки на Елена Петрова в списание GRAZIA

Прелестни създания…

„Имам запазена една детска наивност, която ми помага. ДНК е, така съм се родила. Каквито и удари да получавам в живота, да падам и ставам, успявам да запазя това детско удивление в себе си”, споделя пред GRAZIA Елена Петрова – лицето от корицата на мартенския брой. Очарователната актриса разказва в откровено интервю за ролята си в новия сериал на NOVA „Ние, нашите и вашите”, за майчинството, страстта към катеренето и любовта към професията…

GRAZIA март по традиция е посветена на жените. В броя ще се срещнете с интересни и вълнуващи дами като Елисавета и Красимира – авторките на популярния блог „Майко мила”. Ще научите повече за предстоящото излизане в печат на англоезичното издание на една от най-очакваните автобиографии, а именно на номинираната за „Оскар” актриса Шарлот Рамплинг. По повод премиерата на игралния римейк на анимационната класика на Disney „Красавицата и звяра”, ще имате удоволствието да си припомните как Ема Уотсън успя да се превърне от малката магьосница Хърмаяни от поредицата „Хари Потър” в истинска принцеса. В ексклузивно интервю за GRAZIA България звездата от хитовия сериал „Живите мъртви” Лени Джеймс разказва за удоволствието от работата си на снимачната площадка.

Списанието поднася на читателите си атрактивен подарък – 2 вида палитра от червила в 6 нюанса, с чиято помощ може да носите цветното си настроение навсякъде със себе си.

На страниците ще се запознаете още с макиаж тенденциите на пролетта и ще получите 56 модни вдъхновения от Милано, Лондон и Мадрид. Всичко това може да прочетете само в GRAZIA март!