Снимки на Емилия с бебе Мира, Коко Динев, син Иван и свекърва

На 3 октомври на бял свят се появи дългоочакваната рожба на Емилия и Коко Динев, която бе кръстена Мира. Щастливото събитие бе отбелязано в социалната мрежа от певицата с думи, които идват направо от сърцето и докосват със своята искреност и топлина:

“Благодарим на Господ, че ни даде и това щастие – да си имаме дъщеричка на име Мира. Само едно “Благодаря!” не е достатъчно за целия екип на д-р Алън Начев, който за втори път ни подари нов живот. Благодаря и на всички близки и приятели, които ни поздравиха за щастливото събитие! С голямо нетърпение те дочакахме и много те обичаме, Слънчице!”

Две седмици по-късно щастливата майка публикува и първите фотоси на бебе Мира в официалния си профил в Instagram.

Най-щастлив бе таткото Коко Динев. За да посрещнат новия член на семейството бяха дошли и Иванчо – първото дете на двамата родители и майката на Коко Динев. С това се обориха слуховете, че роднините на Коко са във война с Емилия.

Във видима страхотна форма е певицата, която се очаква след Нова година да се завърне и на музикалната сцена.

“Неповторими моменти” по думите на Емилия, които са запечатали емоциите на цялото семейство по време на изписването на малката принцеса. Многобройни са честитките от приятели, почитатели и колеги, които заваляха под милите спомени.

“Наистина са неповторими моменти, но и също така и незабравими!”, “Бъдете много щастливи, Еми! Нека децата ти растат здрави и много да радват цялото ви семейство! Пожелавам на малката Мира да стане красавица като мама, да е винаги усмихната и позитивна, и да ви дава милиони поводи за гордост!”, “Прекрасно семейство! Да е здрава, успешна и голяма късметлийка!”, “Хубавите жени раждат момичета, за това като хубава майка на една сладурана ти пожелавам светло бъдеще, пълно с хубави и забавни моменти.”, “Честито бебче. Много да е здрава и много обичана, да не спира да ви кара да се усмихвате и да бъде вашата гордост. Честит празник!”

Всички фенове пожелават на Емилия бързо възстановяване и с нетърпение очакват да я видят на големия концерт “15 години Планета ТВ” на 22 ноември в зала “Арена Армеец”, за който може да намерите билети в мрежата на eventim.bg.

По инфо на Planeta.TV

 
По темата: