Снимки на Николета Лозанова и Ани Хоанг в Дубай

Ани Хоанг и режисьорът Людмил Иларионов – Люси се завърнаха от няколкодневно романтично пътешествие в Дубай. В свое интервю за предаването “Звездно” светската двойка бе споделила, че в началото на годината, след като финализират работата по самостоятелните си проекти, ще си направят кратко пътешествие да някое топло и екзотично място. Ваканцията вече е факт, а в Дубай ги отведоха работни ангажименти на режисьора, които чудесно успяха да съчетаят с прекрасни мигове само за двамата.

Те вече са били в това райско кътче, все по работа, Люси като режисьор на клипа към дуета на Галена и Преслава “Хайде, откажи ме” и заедно, обединени от проекта на Ани – “Неподготвен”. При сегашната си визита Ани и Люси имаха много повече свободно време, за да разгледат местните забележителности.

Те посетиха Двореца на шейха, Дубайския исторически музей, Палмовите острови (Джумейра), Аквариума, няколко местни дискотеки. Не пропуснаха да видят и най-голямата естествена градина в света – “Dubai Miracle Garden”. Ани и Люси си организираха и екзотично сафари, което завърши с барбекю в бедуинско селище, където яздиха камили.

Двамата са единодушни, че това което ги е оставило без думи, е най-големият тематичен парк в света Dubai Garden Glow Theme Park, открит на 6 ноември миналата година. Той е уникален, защото предлага 2 тематични парка, разположени на 40 дка, с 32 инсталации, направени от 150 артисти от целия свят. Ани Хоанг сподели, че след тази визита е още по-влюбена в Дубай и с удоволствие би се върнала отново.

От началото на годината Николета всеки ден сюрпризира феновете си с разголени кадри от различни дестинации. Последните снимки са направени в Дубай, където Лозанова се радваше на топлото време.

Частично по инфо на Planeta.TV
снимки Ани Хоанг: Людмил Иларионов – Люси