Снимки на Николета Лозанова от остров Бали

Николета Лозанова все още е в Бали от където пуска уникални снимки, без да си притеснява и грам от вулкана Агунг, който отново изхвърли дим и пепел. Красавицата заголи плът и показа стегнат бюст в колибка. Останала само по парфюм и красиво колие НиЛо пак гледа съблазнително, а може би и готви нова изненада. Видно е, че все пак е решила да не сее кой знае какъв разврат и заради това е закрила зърното си, подпирайки го с ръка. Почивката в Бали освен с рекламна цел, е и по повод 30-годишния рожден на плеймейтката, който тя отпразнува миналата седмица. Тя си подари преживяване, което сподели с феновете си чрез уникална фотосесия.

На кадрите, които публикува в социалните мрежи, Николета позира до чаровна маймунка и обяви, че дори маймунките искат да я съблекат. Освен това горещата брюнетка погали хобот на слон и се качи на него за снимка.

Николета Лозанова е известна любителка на екзотичните дестинации и никога не пропуска да документира посещенията си на най-интересните места на планетата. Преди време във фотосесиите участваше и Валери Божинов. Сега бившата му съпруга позира сама, нонеспира да смайва хилядите си последователи в „Инстаграм“ със сексапилните си изрязани бански костюми.

Още снимки вижте тук.

По инфо на агенция БЛИЦ и Avtora.com