Снимки от „елевейтването“ на сцената за Loop Elevation + изненади!

Спечели лична среща със Cypress Hill, на парти  LOOP ELEVATION В РАЗЛОГ на 23 юни!

На 23 юни в 10 сутринта подвижната сцена на LOOP ELEVATION ще отпътува от храм паметник „Ал. Невски” за Разлог. Алтърнатив бандата Jeremy ще свирят на платформата, ескортирани от мотори и мобилни мото линейки, които ще бъдат на разположение по време на фестивала.

Подвижната сцена ще пристигне в Разлог, за да сложи началото на пре-партито за най-големия фестивал в България – LOOP ELEVATION 2011г. Вход абсолютно безплатен! Точно в 19:00ч. момчетата от Jeremy ще поднесат 100 % рок на всички присъстващи. БГЗ е името на следващата банда, която ще завладее публиката с новаторски микс от electric dubs и  лек фънк привкус.

Веднага след тях на сцената ще стъпи  радиоводещият от Z-ROCK – Краси Москов, който е приготвил безупречен диджейски сет. Гвоздеят на вечерта ще бъде томбола за един Meet & Greet с рап величията от Cypress Hill!

Всеки от присъстващите може да бъде щастливеца, който да се срещне на живо с любимците си от втория ден на LOOP ELEVATION 2011г.

И нека късметът бъде с теб!!!

Организаторите си запазват правото да поднасят приятни изненади през цялото време до старта и по време на LOOP ELEVATION 2011г.

Поредният сюрприз в програмата е третата сцена на фестивала –MONSTER STAGE!!! Ще бъде разположена във Фън зоната, близо до скейт парка.  Хип-хоп диджеи, най-добрите български рапъри в лицето на Бобо, DVD и др., БРЕЙК БИЙТ и ДРЪМ&БЕЙС ШОУ ще изпълнят с пълна мощност MONSTER STAGE.

Подготовката на терена за фестивала напредва с пълна сила, екипите работят денонощно по строежа на сцените и всичко върви по предварително изготвен план, за да може LOOP ELEVATION да отвори врати още на 23 юни.

Синоптичната прогноза за 23 и 24 юни е повече от обещаваща-предимно слънчево с максимални температури 24 С.

За 25 юни обаче има вероятност за променлива облачност с краткотрайни превалявания от дъжд, предимно в следобедните и вечерните часове.

Организаторите на LOOP ELEVATION напомнят на всички да не забравят топли дрехи, дъждобрани и пододящи обувки за дъждовно време. Разбира се носете доброто си настроение, което ще допринесе фестивала да се превърне в най-незабравимото музикално събитие това лято.

Снимки от подготовката на фестивала: