„So, Happy in Paris?“- е, как да не си щастлив в Chervilo на 19-и?

„So, Happy in Paris ?“ So happy at Chervilo with PRO FM

19 Декември. Гр. София. За първи път в България пристига лейбъл, представящ не музика, а чувства, оставящ не спомени, а мечти и всичко това благодарение на PRO FM и клуб „Червило”. Създаден през 2000-та година във Франция, „So, Happy in Paris ?“ се превръща в нарицателно за нощния клубен живот и празнува музика и танц в най – добрите международни клубове.

От Париж до Кан, от Маями до Сен Тропе от Токио до Барселона. Фестивално ориентиран, „So, Happy in Paris ?“ се базира на специално селектирано еклектично звучене (House, Deep House, Afro, Latino, Classics, Disco). По този начин лейбълът кръстосва стилове, цветове, желания, времена и култури, за да предложи за всяка от страните, в които гостува едно уникално и универсално събитие.

В България гостите на клуб Chervilo ще бъдат забавлявани от dj-я, който е и самият създател на лейбъла – Michael Canitrot, леко разсейвани от кадифения глас на Mc Adrian и изкушавани от танцьорките на парижките сцени… Всичко това, за да ви настаним в изящната мелодия френски шик от „So, Happy in Paris ?“

Ето така може да се потопите в магията, на техния свят: http://www.sohappyinparis.com/intro

На 19-и декември сложете официалните си рокли, облечете красивите си ризи и извървете пътя по червения килим, защото този път Chervilo и PRO FM ви канят на бал!