Софи Маринова: бебе ще имам, бащата се търси!

Гласовитата Софи Маринова сподели, че вече е преодоляла раздялата с Дачо

„Вече почнахме трети месец, откакто не сме заедно. Но се чуваме по телефона – „Как си приятелко, как я караш“. Но времето лекува и когато с един човек започнеш да не се виждаш, ти си изстиваш. Пък и Лоренцо си е до мен. Детенцето ми. Сега започна да учи тук при мен, в София. Вече имаме и детегледачка, която ни помага. Въобще, много добре сме се наредили“ – коментира певицата пред Signal.bg.

Ромската перла коментира и това, което пишат вестниците, че си прави PR с раздялата.

„Те някои вестници пишат „Софка си прави PR“. А аз когато го хванах пак PR си правех, сега като се разделихме пак PR си правя. Но аз съм се оставила на течението. Не се знае може да се съберем. Нали гледачките са казали, че за 2010-та бебе ще имам. Ама кой ще е бащата не се знае. Така че дали ще е Дачо или някой друг, не се знае. Без това Лоренцо само вика искам сестричка, искам сестричка. Няма да остана с едно дете, ще родя още едно, млада съм“ – заяви Софи.

Звездата призна, че винаги се е виждала с много деца около себе си, но кариерата ú е пречила това да се случи.

„Аз винаги съм се виждала с много деца, но пък и самата кариера не ми позволява да… нали знаеш каква дебела ставам… и въобще докато се върна на сцена, докато свала килца и т.н. Но пък е толкова хубаво вкъщи да мирише на бебче. Аз много обичам бебета, но където ме отведе вятъра – може да има бебе, може и да няма“ – каза Софи Маринова.

Виж товия клип на Софи Маринова – „Боледувам“:

Инфо на Signal.bg