Софи Маринова по bTV: Не готвя, не пера, деца не ща – видео

Софи Маринова: Следващият ми мъж трябва да прилича на мен!

Това заяви категорично перлата на поп-фолка Софи Маринова в студиото на „В джаза събота вечер“ по bTV и изброи кои са основните критерии, по които ще избира половинката си.

А те са: да не е много богат или много беден, да има черни коса и вежди, да е мургав, да е по-малък от нея, но да е над 30 годишен. Чаровната певица, чиято усмивка не слиза от лицето й, сподели пред Вили Сечкова, че не й липсват ухажори, но начинът й на живот ги карал да се страхуват. „Те не искат такава жена като мен – аз не готвя, не пера, не искам деца“, лаконична бе Софи Маринова. Тя не скри също, че е много ревнива и отсече: „Всичко давам, но мъжа си не давам“.

Гласовитата изпълнителка сподели пред зрителите и любопитни истории от своята кариера. „Бях на участие и феновете ми честитиха: „Правиш 15 години на сцена!“, а аз не знаех, не ги бях броила“, откровена бе Софи Маринова, разказвайки за юбилея, който наскоро празнува и добави, че в края на годината ще отбележи още веднъж годишнината си. Първият хонорар на Софи Маринова бил диня. Тя го получила на 12 години, след изпълнение на площада в родния си град Етрополе.

Поп фолк дивата си припомни също как е изглеждала в началото на кариерата си, когато основно се е изявявала по „цигански сватби и кръщенета и войнишки изпращания“. Тя призна, че е изглеждала смешно, погледнато от дистанцията на времето, но пък модерна за годините си – с руса къса коса и с бенка като Мадона.

Софи Маринова сподели още, че обича да почива в България, а в чужбина ходи само, за да пее. „Обикновено след участие извън страната отивам в най-големия мол и пазарувам“, каза тя и добави, че има усет, когато е в магазин, към най-хубавите и най-скъпи неща. На въпрос на Вили Сечкова дали е вярно, че се е сдобила с парфюм за 4000 лв. Софи Маринова отговори положително и каза, че се е влюбила в него още щом е видяла скъпоценните камъни по опаковката му.

На финала Софи Маринова разкри какви са плановете й за 2011 г. Искам да направя поне един тотален хит, а към края на годината ще отворя сърцето си за любов, заяви тя и добави, че може да помисли за една дъщеричка, но след като намери мъж до себе си.

Софи Маринова във В джаза събота вечер 21.05.11 (част 1/2)

Софи Маринова във В джаза събота вечер 21.05.11 (част 2/2)