Софи Маринова търси по-големи хитове – моли се на музата

Софи: Аз от години не мога да направя тотален хит

На прага на лятото фолк изпълнителите все повече се замислят как да впечатлят публиката, какви ритми и рими ще накарат хората да загърбят делниците и да помислят за ваканция.

В „Открит микрофон“ на радио „Сигнал плюс“ Софи Маринова призна, че мечтае да запише песен, която да се превърне в летен хит и да се слуша навсякъде.

„Мисля да направя една лятна песен, защото аз от години не мога да направя хит. Само ми се получават хитове песните в дует с Устата. На него му се получават и самостоятелните парчета, а при мен нещо… не мога да направя този хит, не знам защо“ – казва Софи. Въпреки че клипът на новата ú песен „Зараза“ излиза съвсем скоро, певицата вече мисли за нов сингъл и то не какъв да е.

„Искам да направя тотален хит, а не някакво парче като „Остани“. Харесват го, но искам нещо като едно време, когато излезе „Бурята“. И малки, и големи звъняха така, където се обърнеш чуваш „Бурята“. На Устата му се получават парчетата, но на мен нещо… явно не ми идва музата“ – обяснява Маринова.

„Ще се стегна това лято. Мисля да направя хит. Аз бързо правя песните. Стига да ми дойде музата и ще стане. Надявам се лятото да ме попече малко слънцето и да измисля нещо“ – зарича се гласовитата Софи.

Инфо: BLife

Виж кадри от клипа „Зараза“, който очевидно не се харесва достатъчно на Софи:

 
По темата: