София Ден и Нощ еп. 471, 472, 473, 474, 475 онлайн и по Нова – 30.04., 01, 02, 03, 04.05.2018

Колко сила е нужна, за да започнеш всичко отначало и да се пребориш за мечтите си – това ще разберат някои от героите в „София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала. Дали обаче ще открият тази сила в себе си?

Един от приятелите в квартирата на Боби се бори със собствените си противоречия. Решението е много трудно, а колебанията са между дълга, вината и любовта. След толкова тежки размисли въпросът е, какво е готов да загуби човек в името на пътя, който е избрал? Изборът е краен и импулсивен. А последствията обикновено се носят и от най-близките. Дали обаче те са готови да се жертват заради кръстопътя на любимия човек? Една протегната ръка чака отговор за бъдещето. Или се жертваш или казваш “сбогом”… Една любов стои пред драматична развръзка, а може би пред ново начало?

Боби също не може да преглътне тайната за жертвата, която е направил неговият приятел Христо преди години. Мисълта за катастрофата, в която Боби е оцелял единствено благодарение на Христо, не му дава мира. Защото той не може да се пребори с усещането, че е спасен с цената на друг човешки живот – този на Венета, съпругата на Ицо. След разкриването на ужасяващата тайна Боби сякаш вече не е същият. Вината, че живее вместо майката на Кети вгорчава душата му и не му дава покой. Какво ще се случи обаче, когато самата Кети научи истината за смъртта на майка си?

Отговорът е почти толкова непредвидим, колкото и мистериозната жена, която съвсем ненадейно нахлува в дома на Бранко. Коя е тя и какво иска от Галя, Стела и Зара? Една неравностойна война избухва в щастливата момичешка квартира. А както знаем – в любовта и във войната всички средства са позволени…

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод:

1 май – Стефания получава предложение за работа

Стефания е на крачка да промени изцяло живота си. След като разбира, че детето ѝ отива в Канада с осиновителите си, тя е твърдо решена да замине с тях там. Шефът на Стефи ще се обади с предложение за работа там, но ще го приеме ли тя и ще захвърли ли всичко?

Калина пък е развълнувана за финалното заседание по делото, над което работи с Василева. Двете обаче ще загубят делото и ще започнат да се карат. Ще коства ли скандалът работата на Калина?

2 май – Коки с поредна бизнес идея

Най-колоритният и предприемчив съквартирант отново има план за печеливш бизнес. Коки желае да напише книга базирана върху историите от детектора на лъжата. Как ще посрещнат идеята съквартирантите му и ще успее ли той да спечели много пари?

Михаела пък дава на Дани картичките ѝ, за да ги занесе до ателието. Ще успее ли обаче той да ги предаде навреме или ще разочарова приятелката си?

3 май – Стефания събира багажа си за Канада

Стефания е решена да замине за Канада. Тя идва в квартирата, за да приготви багажа си, но Митко не може да повярва, че това се случва. Той се ядосва и се среща с Джулия с молба за помощ. Ще успее ли тя да разубеди Стефания?

Междувременно Асен и Симона ще решат да кандидатстват за финансиране на бизнеса им и ще поискат съвет от Марина, а тя ще ги свърже с консултант, който се занимава с европроекти. Какви ще бъдат условията и ще отговорят ли те на тях?