София Ден и Нощ еп. 476, 477, 478, 479 онлайн и по Нова – 08, 09, 10, 11.05.2018

Къде се крие спасението, когато бягството е единственият изход? Това ще научат приятелите от „София – Ден и Нощ” и то по трудния начин в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Момичетата в апартамента на Галя още не са преживели шока от появата на новата си съквартирантка. Новодошлата бивша съпруга на Бранко твърди, че има право да ползва половината от жилището на Галя и съзнателно лази по нервите на момичетата. Целта й е да ги принуди да се изнесат, за да остане мястото само за нея. Дори и прямата Стела не успява да излезе на глава с Ивана. Женската война избухва с пълна сила, а последствията са непредсказуеми. Провокирайки Зара, Стела и Галя поотделно, бившата съпруга на Бранко се опитва да ги скара, за да излезе победител от напрегнатата ситуация. Критичното положение съвсем ескалира и Стела взима крайно решение. Какво е то и как ще се отрази на приятелството й с Галя и Зара?

В критично положение се озовава и Кети, която разбира горчивата истина за смъртта на майка си. Драматичните подробности около фаталната катастрофа съкрушават напълно иначе силното момиче. Кети осъзнава, че целият й живот е бил изграден върху пясъчни кули, а тя самата е живяла в лъжа. Болката напълно я обърква и тя не иска да вижда нито баща си, нито Боби, който също е замесен в катастрофата. Напълно изгубена, Кети се решава на бягство. Ще успее ли да избяга или ще се върне обратно в опит да превъзмогне негативните чувства?

Същият въпрос стои между Сашо и неговата любима. Призрак от миналото е причината той да изпадне в дълбока депресия. Положението бързо се влошава и това все повече притеснява Диляна. Отчаянието на Сашо съвсем замъглява мислите му и той губи усещането за онова, което му е най-важно в живота. Дали Диляна ще остане до него или той ще я прогони с поведението и съмненията си?

Гледайте “София – Ден и Нощ“ – тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод –

9 май – Кети избягва от квартирата

Нови изпитания очакват Боби и приятелите в “София – Ден и Нощ”. В епизода Кети изчезва безследно, а Боби и Христо се опитват да изгладят противоречията си, за да я намерят с помощта на осталите съквартиранти, но дали ще успеят?

Найден работи по някакъв таен свой проект, но занемарява задълженията си в хостела, а Теодора се съмнява, че се е замесил в нещо незаконно. Има ли наистина основание да се тревожи?

Връзката на Камелия и Сашо е поставена на изпитание от призраците на миналото. Ще успеят ли двамата да преодолеят проблемите си, или това ще постви край на техните отношения?

10 май – Коки инсталира тайна камера в квартирата

Коки ще признае на Ани, че книгата му не върви. Тя ще го посъветва да почерпи вдъхновение от случайно дочути разговори, но той ще има много по-добра идея – да инсталира камера в квартирата. Ще я открият ли останалите и каква ще бъде реакцията им?

Зара ще опита да оправи отношенията между Стела и Галя и в началото и двете ще бъдат против да се сдобрят. Ще се сдобрят ли все пак приятелките?

11 май- Боби не може да се отърси от депресията

Боби не може да преодолее мъката. Той твърди, че му няма нищо, но бавно започва да се отдалечава от бизнеса, квартирата и приятелите си. В този момент Марина ще се намеси, но ще успее ли да промени мнението му и да даде ценен съвет?

Междувременно Михаела се вълнува, защото ще организира първата си сватба с агенцията. Тревожи се, че може да не се справи, но Дани я окуражава. Какво ще се случи, когато тя отива в офиса и се запознава с влюбената двойка?