София Ден и Нощ еп. 480, 481, 482, 483 по Нова и онлайн / 15, 16, 17, 18.05.2018

Нелек път очаква приятелите от “София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA. Ще се изправят ли срещу проблемите или ще ги заметат под килима, създавайки допълнително напрежение в квартирата?

При Стела положението вече излиза извън контрол. Опитвайки се да помогне на своя приятел Лазар в ръководенето на бизнеса в автосервиза, чаровната блондинка изпада във все по-голяма безтегловност. Новонаетият автомонтьор Кирил доста бързо успява да заплете сложни схеми за нелегална търговия с употребявани авточасти. Митко започва свое лично разследване, за да уличи измамника. Но той не разполага с подкрепата на шефа си за прекъсване на мръсните сделки и вече се чуди дали и самият Лазар не е замесен в цялата схема на колегата. Стела също е объркана дали всичко е истина, или са само подозрения. Не е ясно кой участва в схемите и докъде може да стигне цялото това опасно поведение. Възелът се затяга и Стела е решена да напусне сервиза. Тя поставя Лазар пред труден избор. Ще има ли той силата да спаси бизнеса и да върне Стела, или ще затъне още по-дълбоко в лъжи и измами?

Заплетена и драматична остава ситуацията около Боби, Христо и Кети. Наранената тийнейджърка не може да преглътне спомените за миналото. Тя обвинява Боби и Христо за смъртта на майка си и не иска да вижда нито единия, нито другия. Нейната болка е твърде силна и е на път да заглуши здравия разум. Боби изпитва все по-голяма вина заради факта, че Кети живее без майка и поема отговорността изцяло като своя. Бащата на квартирата изпада в дълбока депресия и сякаш нищо не може да го върне към нормалния живот. Какъв е начинът да успокои душата си и има ли някой, който може да му помогне да се съвземе?

Лош късмет преследва също любимата двойка Симона и Асен, които преживяха доста неприятности напоследък. Като за капак барът им е нападнат и потрошен. Кой стои зад вандалщината и какви ще са последствията за младото семейство?

Гледайте “София – Ден и Нощ“ – тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод (допълва се):

15 май – Леля Гинче под прикритие в сервиза на Митко

Тежки професионални битки очакват приятелите в “София – Ден и Нощ”. Митко е твърдо решен да разобличи далаверите на Киро в сервиза, но за да го направи, моли леля Гинче да влезе под прикритие при колегата му, като се представи за клиент, чийто автомобил трябва да бъде ремонтиран. Ще падне ли Киро в капана на Митко и каква ще бъде реакцията на Лазар?

Калина пък е нахъсана да се справи с ново дело в работата. Василева обаче не й позволява да се меси, защото смята, че тя няма достатъчно опит, за да се справи. Дали Калина ще успее да ѝ докаже, че греши?

16 май – Боби се готви да замине на мисия

Боби изпада в тежка емоционална криза и търси начин да преоткрие себе си в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA една среща е напът да преобърне живота на рокера. След разговор с приятел на Михаела, който работи като хуманитарен работник в Африка, Боби решава да се включи в неговата мисия. Как ще реагират приятелите, когато научат за неговите планове?

Баба Станка и Ясен пък са изненадани от новината за неочаквано наследство. Братовчедка на Станка ѝ е завещала къща в близост до София. Двамата се изправят пред избор – да я продадат ли, или да я запазват. Какво ще решат?

17 май – Митко срещу Лазар

Нови конфликти назряват в “София – Ден и Нощ”. Митко открито се конфронтира с Лазар и го пита кога ще уволни Киро заради далаверите му в сервиза. Това обаче ще има неподозирани последствия за свиленградчанина. Какви ще бъдат те?

Симона разбира за намерението на Боби да замине като хуманитарен работник в Африка. Ще успее ли да убеди баща си да остане в България?

18 май – Ще се сдобрят ли Боби и Христо?

Кети отново нагорещява атмосферата в квартирата на “София – Ден и Нощ”. Непокорната тийнейджърка предизвиква нови проблеми в своето училище, което принуждава учителката ѝ да повика баща ѝ Христо. Боби също се оказва ангажиран в решаването на проблема. Дали бъдещето на Кети ще накара двамата мъже да се обединят и да си простят?

Стела се конфронтира с Лазар заради схемите на Киро в сервиза. Ще успее ли да го убеди, че е вреден за бизнеса, или това ще доведе до влошаване на отношенията им?

Една непредвидена ситуация пък ще доведе до неприятности за Теди и Найден в хостела. Какво ще се случи?