София Ден и Нощ еп. 484, 485, 486, 487 по Нова и онлайн – 22, 23, 24, 25.05.2018

На ръба на своите сили са героите от “София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA. Времето за тежки решения е настъпило, но готови ли са приятелите за тях?

В квартирата на Галя положението е драматично… Обстановката около новонанеслата се съквартирантка е нажежена до краен предел. Бившата съпруга на Бранко е твърдо решена да тормози Галя, Стела и Зара, за да ги принуди да се изнесат от апартамента. Момичетата не се предават толкова лесно, но Ивана е измислила последен силно провокативен ход, който надминава техните най-големи страхове. Кой ще им се притече на помощ, преди да е станало твърде късно?

В позиция шах и мат се оказва и Ани. Очарователната брюнетка се сблъсква с неочаквани проблеми, свързани с почти забравеното минало. Бащата на детето й се появява в нейния живот с молба за втори шанс. Притесненията й са доста сериозни и основателни. Камен се оказва лабилен, непредсказуем и много опасен човек. Проблемите на Ани не свършват дотук, защото в желанието си да помогне, Коки се забърква във все по-големи каши, които влошават ситуацията още повече. На какво е готов бившият, за да спечели Ани отново? В състояние ли е да й навреди, когато разбира, че е загубил любимата си завинаги и какъв е изходът?

В доста заплетено положение се намира и Михаела. Красивата пловдивчанка става обект на анонимната любов на таен обожател. Неизвестният ухажор не само крие самоличността си, но става все по-дързък в демонстрацията на внимание към своята възлюбена. Михаела разбира, че той следи всяко едно нейно действие и това я ужасява. Кой е обожателят и защо действа толкова задкулисно? Каква ще бъде реакцията на Дани, за да предпази уплашената си приятелка?

Гледайте “София – Ден и Нощ“ – тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод (допълва се):

23 май – Коко срещу Камен в битка за сърцето на Ани

Призрак от миналото на Ани се появи изненадващо и я поставя в патова ситуация в “София – Ден и Нощ”. Бившият мъж на Ани продължава да я преследва в желанието си да получи втори шанс, което принуждава Коко да се намеси. Дали обаче неговите действия няма да влошат ситуацията?

Теодора продължава да критикува Найден, че е занемарил работата си в хостела, за да се отдаде на програмирането на своето приложение. Тя не вярва, че апликацията ще има успех, а Найден е решен да ѝ докаже, че греши и заповча да търси инвеститор. Ще успее ли да немри някой, който да повярва в идеята му?

Джулия също е разочарована за пореден път Марио. Какво ли е направил този път барманът?

24 май – Нови работни проблеми за Калина

Калина отново се намира пред избора между работата си и личния си живот в “София – Ден и Нощ”. В епизод тя иска да изненада приятеля си Ясен за рождения му ден, но Василева ѝ забранява да си тръгне от офиса преди края на работния ден. Какво ще направи Калина в тази ситуация?

Войната между Коко и Камен за сърцето на Ани ескалира и е напът да се превърне в саморазправа с непредвидими последствия. Ще осъзнае ли веселият съквартирант, че греши?

Даниел не идва на тренировка по капоейра и Дани се тревожи. Оказва се, че момчето е избягало от дома за деца, където е настанено. Дани се впуска в неговото издирване, но дали ще го открие?

25 май – Таен обожател преследва и тормози Михаела

Опасност дебне Михаела в “София – Ден и Нощ”. В епизода става жертва на преследването на таен обожател, който следи всяка нейна стъпка и ѝ праща съобщения. Дани се заема със задачата да открие непознатия воайор, но дали ще успее?

Коки се опитва да се извини на Ани за бъркотията, която е забъркал, но дали в опита си да ѝ помогне да си намери нова квартира няма да предизвика още по-голяма неразбория?