София Ден и Нощ еп. 488, 489, 490, 491 по Нова и онлайн – 29, 30, 31.05., 01.06.2018

Приятелите от квартирата опитват да го разубедят от идеята да се посвети на хуманитарната мисия, но дали ще успеят?

Изненадващи са събитията за приятелите от „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до петък, в 22.30 ч. по NOVA. Изборите, които трябва да направят героите са трудни и бележат живота им завинаги.

Промяната, от която има нужда Боби, е на път да преобърне цялата ситуация в квартирата. Загубил се в чувство на вина и спомени от минали несгоди, той избира да рестартира живота си, като започне съвсем отначало. Желанието му е да замине на хуманитарна мисия в Африка, където може да бъде полезен и да намери отново смисъла. За някои от приятелите решението на Боби е смело и достойно, но за други то е просто едно обикновено бягство, граничещо дори с предателство. Коко и Симона се чувстват най-изоставени и се опитват да осуетят плановете за заминаване по всички възможни начини. Има ли как да се влияе на решението на Боби или вътрешният му глас е по-ясен от всякога? Ще замине или ще остане бащата на квартирата?

Гласът на сърцето е силен и при Галя, която е поставена пред дилема. Нейната връзка с Жоро е подложена на изпитание заради появата на бившия ѝ приятел Бранко. След като бившият буквално спаси момичетата в апартамента на раздора, завръщайки се в България точно в най-драматичния момент, той недвусмислено показва на Галя, че още има чувства към нея. Дали обаче тя самата е запазила поне малко от обичта си към него? И каква ще бъде реакцията на ревнивия Жоро към създалата се ситуация – това ще разберем в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод (допълва се):

30 май – Ще се съживи ли любовта между Галя и Бранко?

Дали старата любов хваща ръжда? Това ще разбере Галя. След като Бранко се завръща в живота на красивата блондинка, Стела и Зара забелязват, че приятелката им се радва не неговото присъствие. Дали обаче пламъкът между двамата ще лумне отново?

Пред емоционален избор се изправя и Найден, комуто след дълга борба съдбата се усмихва. Младият мъж получава две предложения за инвестиране в неговата апликация – едно от близък негов приятел, а другото – от голям бизнесмен. Коя от офертите ще приеме Найден?

31 май – Съквартирантите опитват да убедят Боби да остане

Боби остава непоклатим. Той съобщава на съквартирантите, че Марина ще е новият шеф в квартирата. Всички го приемат много тежко, но все пак ще направят импровизирано парти в чест на Боби. На него те отново ще опитат да го разубедят да ходи на мисия в Африка, но ще ги послуша ли той?

Междувременно Бранко идва да се сбогува с Галя и Жоро ги вижда пред апартамента. Тя ще го представи като приятел, но по-късно Ивана ще разкрие, че двамата са били гаджета. Как ще реагира Жоро на тази новина?