София Ден и Нощ по Нова / онлайн – еп. 461, 462, 463 от 10, 11, 12.04.2018

Или всичко, или нищо – това желаят някои от героите на „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди на рилиати сериала от вторник до четвъртък, в 22.00 ч., по NOVA.

Една от сериозните връзки в квартирата е заложена на карта. Изненадващи събития провокират истинско виенско колело от емоции и изненади между двама от приятелите в „София – Ден и Нощ“. Разпадът е неизбежен. Но каква е причината за тъжната развръзка и има ли начин за връщане назад?

Неподозирани събития, но с положителен знак очакват една друга двойка – Калина и Ясен. Притисната от напрежението в работата и собствените си амбиции за кариера, Калина сякаш е все по-изнервена и във връзката си с Ясен. Осъзнавайки собствената си грешка, сестрата на Боби решава да предприеме сериозна стъпка към своя любим. Каква изненада подготвя Калина и дали Ясен ще възприеме добре нейната идея?

Изненади очакваме също при Стела и Лазар. Най-щурата двойка поема един от най-големите си рискове. Решени да работят заедно, те се сблъскват със сериозни проблеми. Намесата на Стела в управлението на автосервиза може би се отразява благоприятно върху бизнеса, но определено дразни Лазар. Назначаването на нов служител се превръща в ябълката на раздора. Кой е новият колега и защо предизвиква смут между двамата влюбени? Ще застрашат ли споровете за властта в сервиза връзката на Стела и Лазар или тя ще мине на друг етап?

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод (допълва се):

11 април – Боби подготвя изненада за Миленита в „София – Ден и Нощ“

Боби ще предложи на Миленита да прекарат един ден по нейно желание в новия епизод на „София – Ден и Нощ“ тази вечер по NOVA. Тя ще бъде очарована и смята, че връзката им става все по-сериозна и ще последва още една голяма изненада. Наистина ли Боби има сериозни намерения към Миленита?

Коки е решен да започне бизнеса си с детектора на лъжата и опитва да приготви „стая на истината“ в квартирата. Ще се хареса ли това на останалите съквартиранти или предприемчивият съквартирант ще трябва да си намери ново място за осъществяване на новия си бизнес?

12 април – Симона и Асен имат финансови проблеми

Животът за младото семейство продължава да не е лесен. Асен ще сподели с Косьо за финансовите си проблеми и той ще му предложи работа при баща му. Ще приеме ли работата?

,Междувременно Коки ще се забърква в поредната каша, този път с компютъра на Ани, а Стела ще предложи на Лазар да направят видео реклама за сервиза с помощта на Галя.