София Ден и Нощ еп. 330, 331, 332, 333, 334 с онлайн видео от 19, 20, 21, 22, 23.06.2017

Нова съквартирантка в „София – Ден и Нощ“

Тя изненадващо се настанява сред приятелите и води със себе си много приключения, но и проблеми

Нова порция смях, забавления и любовни проблеми очакват героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA.

Сестрата на Митко – Юлия най-неочаквано се нанася в квартирата при останалите с намерението да остане. Бягаща от лични неприятности в Свиленград, тя няма къде другаде да отиде. Митко е поставен пред свършен факт, но я подслонява с неохота и страх. Опасенията му се оказват реалност, когато разярената му майка пристига в квартирата да търси дъщеря си. Леля Мария е убедена, че Юлия се крие някъде в София и е твърдо решена да я открие, каквото и да й коства това. Ситуацията искрено забавлява всички приятели, но не и самия Митко, който се оказва между чука и наковалнята. Ще успее ли той да се справи с криеницата и с взривоопасния характер на майка си?

Добри новини ще има за Ася. Тя още веднъж си доказва, че може да разчита на Боби винаги и за всичко. Той успява да намери решение за проблемите й на работното място. Шансовете да я върнат на работа в езиковата школа са все по-големи. Какъв начин открива Боби, за да помогне на Ася?

Не толкова приятни вести очакват Галя. Тя преживява абсолютен шок от новина, която научава без да иска. Миналото на Жоро Италианеца го застига и обърква общите им планове за красива и искрена връзка. Каква е истината и как ще се справят двамата в тази напрегната ситуация?

Гледай видео запис от епизод 330 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 331 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 332 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 333 онлайн или тук

Гледай видео запис от епизод 334 онлайн или тук